NEVJEROJATNO: / Broj dobitne božićne srećke je minuta Modrićeve i Ramosove majstorije u finalu

Image
Foto: AFP

Nevjerojatna podudarnost dolazi nam iz Španjolske.

22.12.2016.
17:55
AFP
VOYO logo

Naime, madridski dnevni sportski list Marca piše kako dobitna srećka na lotu nosi točan broj gola najboljeg braniča svijeta Sergija Ramosa koji je, na sjajnu asistenciju Luke Modrića iz kornera, zabio u finalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida u Lisabonu 2014. godine (4-1 za Real).

REALOVCI MU SE SMIJALI: Sudac napokon pojasnio zašto Ramosu nije dao crveni karton

Osvojio 1000 eura

Ramos je tada Madriđanima donio produžetke nakon čega je Real slavio i osvojio povijesnu desetu titulu Lige prvaka, LaDecimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni dobitnik na španjolskoj lutriji danas je osvojio 1000 eura, a na srećki je bio isti broj kao minuta i sekunda Ramosova gola 92:48.

Image

Sretni broj 09248

"Jedan navijač koji je vjerovao u minutu u kojem je pogodak postigao Sergio Ramos u finalu Lige prvaka u Lisabonu imao je veliku sreću. Broj 09248 izvučen je kao onaj dobitni. Zvijezda Real Madrida zabila je pogodak Atletico Madridu za 1-1 u 92.48 minuti i isprovocirala produžetak", piše Marca u svojem tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Ramos napravio četiri nove tetovaže kojima se pohvalio na Twitteru. Tetovirao je četiri tajanstvena broja. Broj 90+ posvećen je upravo tom golu kojim je Real osvojio La Decimu. Brojevi 35 i 32 predstavljaju prve brojeve na dresu koje je nosio u Sevilli dok je u dresu s brojem 19 debitirao za Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo