NEVJEROJATNA GESTA MODRIĆA I DRUŠTVA: /

Malenom heroju spasitelju u padu aviona Chapecoensea ostvarili snove

Image
Foto: Screenshot: Twitter
21.2.2017.
12:12
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Johan Alexis Ramírez, poznat kako "dječak anđeo", tako je ostvario svoj san. Upoznao je zvijezde Real Madrida. Ovaj dječak i njegov otac živjeli su u derutnoj baraci kada je u njihovoj blizini pao avion s nogometašima Chapecoensea, a upravo su njih dvoje odigrali ključnu ulogu u pomaganju spasilačkim ekipama koje su navigirali kako da što brže i lakše stignu do unesrećenih kroz teren koji oni najbolje poznaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPOLITANAC SE POKLONIO HRVATU: ‘Luka Modrić je autentičan fenomen!’

Dobili kuću na poklon

Nakon svega Johan i njegov otac dobili su na poklon i pravu kuću, a Johan je konačno upoznao svoje idole.

Prije treninga, Johan se fotografirao sa trenerom momčadi Zinedineom Zidaneom i igračima, između ostalog i s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Iako je Real ovo napravio ponajviše zbog promocije i reklame za svoj klub, ovaj njihov potez uistinu je hvalevrijedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak se pozdravio s velikom većinom igrača i fotografirao se s njima

Koliko je Johan bio sretan što se susreo sa zvijezdama Los Blancosa najbolje svjedoči izraz njegovog lica. Dječak se pozdravio s velikom većinom igrača koji su se fotografirali i zagrlili s njim, a dobio je i dres Jamesa Rodrigueza kojeg su potpisali svi igrači te također potpisanu loptu.

"James predstavlja sve Kolumbijce. Ovo je za mene nešto jako posebno i emotivno. Dres koji sam dobio na poklon prekrasan je poklon za čitav život. Ovo je uistinu velika čast za mene", izjavio je Johan Alexis Ramírez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo