NEVIĐENA DISKRIMINACIJA: / Kaos u Koprivnici, ulaznice za Hajduk prodavali samo stanovnicima pet županija

Image
Foto: PIXSELL

Nevjerojatna situacija odigrala se danas u Koprivnici

9.3.2019.
15:49
PIXSELL
VOYO logo

Pred utakmicu Slaven Belupo - Hajduk blagajnici na stadionu 'Ivan Kušek Apaš' dobili su upute o prodaji ulaznica i načinu. Kako je vidljivo s jednog A4 papira karte mogu prodavati samo za one koji imaju prebivalište u idućih pet županija: Koprivničko-križevačka, Varaždinska, Međimurska, Bjelovarsko-bilogorska, Virovitičko-podravska, piše Dalmatinski portal.

Problemi s kupnjom ulaznica

Ovaj vid demokracije kontrolira se pregledom osobnih iskaznica jer bez njih blagajnici ne mogu prodavati ulaznice gledateljima. Pa tako djeca mogu dobiti ulaznicu uz predočenje osobne skrbnika/roditelja, supruga suprugu može kupiti ulaznicu uz predočenje njegove osobne ili obrnuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to samo da bi se pokazalo da gledatelj dolazi iz jedne od pet navedenih županija i da može, ili ne može ,dobiti kartu za jedan od osam predviđenih sektora. Za ostale iz preostalih 16 županija prodaju se ulaznice na blagajni 2 za tri sektora.

U Međuvremenu, Index javlja da su Hajdukovi navijači prijetili ustavnim tužbama pa ih je policija nakon ovakve reakcije na diskriminacijsku odluku organizatora pustila na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo