NEVJEROJATAN TRANSFER C. ZVEZDE: / Stanković dovodi bivšeg napadača Manchester Uniteda kojeg navijači posebno pamte po jednom golu

Image
Foto: Profimedia

Predviđali su mu veliku karijeru, no to s na koncu nije dogodilo

28.7.2020.
18:44
Profimedia
VOYO logo

Navijači Manchester Uniteda sasvim sigurno doro se sjećaju talijanskog napadača FedericaMachede (28). Jer, kako i ne bi kad je klubu donio naslov prvaka 2009. godine. Nakon što je u rezervnoj momčadi zabio osam golova u osam utakmica sir Alex Ferguson za nagradu ga je stavio na klupu protiv Aston Ville. United je gubio 2:1 kada je utakmica ušla u posljednju trećinu.

Tada je Škot odlučio povući hrabar potez te je Machedu, tada 17-godišnjaka, ubacio u igru umjesto Nanija. Nakon što je Cristiano Ronaldo izjednačio u 80. minuti, Macheda je fantastičnom reakcijom u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio za veliki preokret. I dan danas se govori da je on United na toj utakmici osvojio naslov i o njegovim golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, od tada karijera mu se nije razvijala kao što se očekivalo, pa je nakon niza posudbi 2014. pridan Cardiff Cityju. No, niti tamo se nije dugo zadržao pa je preko Nottinghama i Novare završio u Panathinaikosu, a sada je pak na pragu Crvene Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Kurir.velika je želja Dejana Stankovića, legende Intera i trenera Zvezde. Uz njegovu pomoć nada se da će moći mirno ući u obranu naslova prvaka i napasti Ligu prvaka.

No, bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći i hoće li ispuniti očekivanja pogotovo ako se zna da je u zadnje dvije godine u dresu grčkog velikana zabio 15 golova u 37 nastupa u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo