NEVJEROJATAN GAF UGLEDNE TALIJANSKE GAZZETTE: / Heroja mladih Vatrenih proglasili Srbinom i preselili ga u redove svog velikana

Image

Gazzetta je u članku o Bradariću i Laziju napravila jedan oveći gaf, odnosno dva gafa

5.4.2021.
18:57
VOYO logo

Heroj mladih Vatrenih Domagoj Bradarić, koji je spektakularnim golom na samom kraju posljednje utakmice skupine na U-21 Euru protiv Engleske osigurao nastup Hrvatske u čevrtfinalu, navodno je glavna meta talijanskog velikana Lazija.

Tvrdnje su to ugledne Gazzette dello Sport, a uvjeravaju kako je baš Bradarić nasljednik klupske legende i kapetana Lazija, Senada Lulića. Lulić se na kraju sezone oprašta od kluba nakon deset godina službe, a Rimljani mu traže zamjenu, kako kažu, baš u mladom Vatrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sportski direktor Igli Tare prati ga neko vrijeme i sada je odlučio krenuti u akciju. Bradarić košta šest milijuna eura i posao je ostvariv. Lazio je lijevog bočnog Lillea pratio i zimskom prijelazom roku, ali nije ga uspio dovesti. Na ljeto pak će učiniti sve da postane njegov", piše tako Gazzetta.

Veliki gaf

Talijani su izgleda dobro snimili Bradarićeve kvalitete pa kažu kako "velikom brzinom stvara višak na svom boku, ali je i iznimno dobro tehnički potkovan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Gazzetta je u članku o Bradariću i Laziju napravila jedan oveći gaf, odnosno dva gafa. Napisali su o Bradariću sljedeće. "Za seniorsku reprezentaciju Srbije nastupio je četiri puta, dok je za U-21 reprezentaciju te zemlje na Euru protiv Engleske u zadnjoj minuti zabio golčinu koje je Englesku poslala kući, a Srbiju u nokaut fazu", stoji u članku Gazzette.

Image
Image

Bradarić, iako je sjajan u reprezentaciji, u Lilleu ima ponešto problema. Počeo je sezonu kao standardni igrač prve postave, ali je u posljednjih devet ligaških utakmica čak šest njih proveo na klupi, dok je u ostalima igrao skupio samo 50 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo