Gazzetta je u članku o Bradariću i Laziju napravila jedan oveći gaf, odnosno dva gafa

Heroj mladih Vatrenih Domagoj Bradarić, koji je spektakularnim golom na samom kraju posljednje utakmice skupine na U-21 Euru protiv Engleske osigurao nastup Hrvatske u čevrtfinalu, navodno je glavna meta talijanskog velikana Lazija.

Tvrdnje su to ugledne Gazzette dello Sport, a uvjeravaju kako je baš Bradarić nasljednik klupske legende i kapetana Lazija, Senada Lulića. Lulić se na kraju sezone oprašta od kluba nakon deset godina službe, a Rimljani mu traže zamjenu, kako kažu, baš u mladom Vatrenom.

"Sportski direktor Igli Tare prati ga neko vrijeme i sada je odlučio krenuti u akciju. Bradarić košta šest milijuna eura i posao je ostvariv. Lazio je lijevog bočnog Lillea pratio i zimskom prijelazom roku, ali nije ga uspio dovesti. Na ljeto pak će učiniti sve da postane njegov", piše tako Gazzetta.

Veliki gaf

Talijani su izgleda dobro snimili Bradarićeve kvalitete pa kažu kako "velikom brzinom stvara višak na svom boku, ali je i iznimno dobro tehnički potkovan."

Ipak, Gazzetta je u članku o Bradariću i Laziju napravila jedan oveći gaf, odnosno dva gafa. Napisali su o Bradariću sljedeće. "Za seniorsku reprezentaciju Srbije nastupio je četiri puta, dok je za U-21 reprezentaciju te zemlje na Euru protiv Engleske u zadnjoj minuti zabio golčinu koje je Englesku poslala kući, a Srbiju u nokaut fazu", stoji u članku Gazzette.

Bradarić, iako je sjajan u reprezentaciji, u Lilleu ima ponešto problema. Počeo je sezonu kao standardni igrač prve postave, ali je u posljednjih devet ligaških utakmica čak šest njih proveo na klupi, dok je u ostalima igrao skupio samo 50 minuta.