NEVIDLJIVA, A OPET KOLOSALNA PARTIJA PEPOVA JUNAKA IZ SJENE: / Pogledajte što je ponajbolji branič svijeta napravio Neymaru i PSG-u

Image
Foto: Profimedia

Bio je nezaustavljiv, kolosalan i zajedno u paru s Johnom Stonesom, razmontirao je napad PSG-a

5.5.2021.
9:04
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja prvi su finalisti ovosezonske Lige prvaka, oni su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom terenu svladali Paris SG sa 2-0 (1-0) te tako potvrdili 2-1 pobjedu iz prvog susreta igranog u Parizu prije šest dana. Oba pogotka za City postigao je Mahrez (11, 63).

Alžirski reprezentativac doveo je svoju momčad u vodstvo u 11. minuti nakon što je najbolje reagirao na odbijenu loptu nakon udarca De Bruynea, a na 2-0 je povisio u 63. minuti nakon prizemnog ubacivanja Fodena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOVORIO IM JE ZAISTA ODVRATNE STVARI: /

Igrači PSG-a optužili suca za vrijeđanje i psovanje na utakmici sa Cityjem - 'Dva puta mi je to rekao'

Image
GOVORIO IM JE ZAISTA ODVRATNE STVARI: /

Igrači PSG-a optužili suca za vrijeđanje i psovanje na utakmici sa Cityjem - 'Dva puta mi je to rekao'

Image
Image

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) vies with Manchester City's Portuguese defender Ruben Dias during the UEFA Champions League second leg semi-final football match between Manchester City and Paris Saint-Germain (PSG) at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on May 4, 2021.,Image: 609257977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

E sada, iako je Alžirac s dva gola razbio PSG, prema mnogima je apsolutno najbolji igrač na utakmici bio stoper Cityja, Ruben Dias. Svi koji, zapravo, prate City ove sezone već znaju da bez Diasa sve ovo ne bi bilo moguće. Portugalac je vjerojatno najbolji obrambeni igrač svijeta trenutno, a ove sezone zapravo se teško može izdvojiti utakmica u kojoj je odigrao prosječno ili loše.

Protiv Cityja je Dias bio u punoj borbenoj spremi. Bio je nezaustavljiv, kolosalan i zajedno u paru s Johnom Stonesom, razmontirao je napad PSG-a i osigurao svojoj momčadi rekordnu 11. pobjedu u Ligi prvaka za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u prvoj utakmici s PSG-om u potpunosti neutralizirao ponajboljeg igrača svijeta Kyliana Mbappea, u drugoj utakmici na Etihadu uništio je cijelu obranu Parižana i to do te mjere da ovi nisu imali niti jedan jedini udarac u okvir vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to imao je nevjerojatnih 100 posto uspješnih startova na loptu, imao je čak 90 posto točnih dodavanja, 41 dodir s loptom, tri očišćene situacije i tri bloka kojima je spriječio izravnu opasnost za svog vratara.

Dias je bio nevjerojatan, a u slučaju da vam je promakla njegova izvrsnost i briljantna partija, sažetak najboljih Diasovih poteza protiv PSG-a pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo