Video / Neviđeni nered u Francuskoj: Navijači Lyona izgubili svu kontrolu nakon teškog poraza, izgurali su policiju

Image
Foto: Screenshot

Nekolicina navijača pokušala je utrčati na teren još dok su igrači West Hama slavili pobjedu i prolazak dalje.

15.4.2022.
9:05
Screenshot
VOYO logo

Obožavatelji francuskog Lyona napravili su pravi kaos pri završetku utakmice četvrtfinala Europske lige u četvrtak navečer protiv West Hama. Engleski je klub glatko pobijedio utakmicu s 3-0 i time prošao u polufinale.

Nakon posljednjeg zvižduka na utakmici domaći su navijači počeli demonstrirati. Agresivno su krenuli ulaziti na teren i time zadali brdo posla redarima te policiji, a nekolicina je i zapalila vatru na tribinima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, West Hamova zvijezda Declan Rice pogođena je s plastičnim bocama kada je izašao iz igre u 89. minute. Novinar Talksporta, Ian Abraham, izvjestio je s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pojavio se problem iza golova s obje strane. Iza jednog gola je praktički jedna ograda dijelila teren od tribina, a ta ograda je sada gurnuta prema policiji. Jedna je ograda uklonjena i zapaljene su dvije baklje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Druga je strana pokušala to ponoviti. Navijači su skočili preko prvih prepreka i sada odguruju metalnu ogradu kako bi stigli do policije. Lyonovi navijači nisu sretni sa situacijom danas."

Osim što su ispali u Europskoj ligi, Lyon baš ne briljira i u domaćoj Ligue 1, gdje se nalaze tek na 10. mjestu i izvjesno je kako iduće sezone neće igrati europska natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo