NEVIĐENA SRAMOTA BOBANA I MALDINIJA: / U dva dana ih odbila petorica trenera, šokirat ćete se kada vidite koga su sve zvali

Image
Foto: Profimedia, LaPresse, Spada

Podbacila su i gotovo sva ovosezonska pojačanja uključujući i Vatrenog, Antu Rebića

1.10.2019.
12:48
Profimedia, LaPresse, Spada
VOYO logo

Jedna od gorućih tema u Europi je velika kriza u Milanu. Novi trener Marco Giampaolo nije uspio pokrenuti uspavanog diva, štoviše igraju još gore nego što su igrali prošle sezone, a podbacila su i gotovo sva ovosezonska pojačanja uključujući i Vatrenog, Antu Rebića. Samim time može se smatrati i kako su Zvonimir Boban i Paolo Maldini, glavni operativci "rossonera" napravili loš posao.

Trener Marco Giampaolo, logično, bit će prva žrtva loše sportske politike Milana, a Maldini i Boban već mu intenzivno traže nasljednjika. Međutim, postoji problem - ne mogu ga pronaći!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia

Profimedia,

Nitko ne želi u Milan

Vjerovali ili ne, u 48 sati Milan su odbila čak petorica trenera. Talijanski mediji pišu kako su Maldini i Boban kontaktirali Andrija Ševčenka, ali on im je zahvalio na ponudi i odbio ju jer je još uvijek izbornik Ukrajine i ima velike šanse proći na Euro.

Nadalje, kontaktirali su Massimilana Allegrija, posljednjeg trenera koji je s Milanom osvojio Scudetto i nakon toga godinama gazio Serie A s Juventusom. Allegri ih je glatko odbio jer planira karijeru nastaviti u Engleskoj kada se ukaže najbolja prilika, a kako stvari stoje s Arsenalom, Manchester Unitedom i Tottenhamom, možda će se uskoro i otvoriti šansa. Dakle, Allegri - nula bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Juventus' Italian coach Massimiliano Allegri reacts while throwing the ball back in play during the Italian Serie A football Match Genoa vs Juventus on March 17, 2019 at the Luigi-Ferraris stadium in Genoa. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Tragikomično

Poslali su upit i Claudiju Ranijeriju, 67-godišnjem treneru koji je prvo osvojio naslov prvaka Engleske, a onda zbog očajnih rezultata dobio otkaz u Leicesteru, da bi zatim vrlo neslavno završila njegova epizoda u Nantesu. Ranieri je bez posla od 2018. godine, a dogovor s Milanom nije postignut jer je ovaj tražio višegodišnji ugovor.

Probali su dogovoriti nešto i s Lucianom Spallettijem, trenerom koji se nimalo nije proslavio u prošlom mandatu u Interu, kao niti pretprošlom u Romi. On ih je također odbio uz napomenu da ne želi preuzimati klub usred sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu povukli su navodno i tragikomičan potez očajnika. Zvali su nazad Gennara Gattusa, čovjeka kojem su uručili otkaz kako bi doveli Giampaola, a ispada na kraju kako je Gattuso radio puno bolji posao. Gattuso je dakako vrlo ljut na klub i ne pada mu napamet vratiti se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo