STVARNO GA JAKO ŽELE

NEUNIŠTIVA LEGENDA OPET IZBORNIK? ‘Ćiro bi do proljeća mogao preuzeti Kosovo’

Način na koji je hrvatska nogometna reprezentacija protutnjala Skadrom u 6-0 pobjedi protiv Kosova i dalje je tema o kojoj se priča. Poražena izabrana vrsta pritom traži način kako se oporaviti i što učiniti da se takvi rezultati ne ponove.

Plan, čini se, ima dopredsjednik tamošnjeg nogometnog saveza Predrag Jović koji je ovako prokomentirao utakmicu prije no što je ponudio ideju koja odzvanja, a koju prenose Sportske novosti:

“Neiskustvo je učinilo svoje. Mi smo veoma mlada ekipa, koja je tek počela nastupati. Zadovoljan sam igrom moje momčadi. Na početku je bilo malih problema, ali poslije smo napravili šanse. No, Hrvatska je igrala fenomenalno, bez ijednog ekscesa, to nam je najdraže, to je naša prijateljska ekipa i prijateljska država. Mi vam ne možemo nikad zaboraviti koliko ste nam pomogli što smo došli do ovog stupnja. Najbitnije je da je prijateljstvo pobijedilo, a pobijedio je i nogomet, sigurno ćete biti na Svjetskom prvenstvu, gdje će cijelo Kosovo navijati za vas.”

HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat-trick

A onda je iznio ideju koja bi, ostvari li se, trebala reprezentaciju Kosova podići na višu razinu:

“Vidite, vi imate vrhunskog trenera, nama takav nedostaje. Bunjaku je perspektivan, ali pogrešno nam je momčad bila postavljena na startu utakmice. Želim da dovedemo Ćiru Blaževića. Sjećam ga se dobro kad je bio trener Prištine. Kakav je Ćiro stručnjak, autoritet, i kako je radio, nije dopuštao ni jedan detalj da se do kraja ne odradi na najbolji način. Treba nam takav izbornik, treba nam Ćiro. Već sam pričao nešto s Fadilom Vokrrijem o tome, i još ćemo razgovarati, ja mislim da bi do proljeća Ćiro mogao biti izbornik Kosova.”

Povratak na Net.hr