Legenda Bayerna objavila novosti: 'To je sjajna vijest'

Vratar Manuel Neuer produljio je svoju vjernost Bayernu za tri godine, odnosno do lipnja 2019. godine, obznanio je izvrsni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

3.5.2014.
11:44
VOYO logo

Dosadasnji ugovor je 28-godisnjeg Neuera vezao uz Bayern do kraja sezone 2015/16. Na izvanrednom sastanku vrhuske kluba, na kojem je Karl Hopfner potvrden kao novi predsjednik kluba, odnosno nasljednik Ulija Hoene?a koji je zbog utaje poreza u visini od 28.5 milijuna eura osuden na zatvorsku kaznu od 3 i pol godine, nakon cega je odstupio s predsjednicke funkcije u Bayernu, Rummenigge je pohvalio ''prekrasan karakter'' ponajboljeg golmana svijeta.

"Nas vratar Manuel Neuer je produljio ugovor do 30. lipnja 2019. godine. To je sjajna vijest, ali i znak njegovog krasnog karaktera, buduci da je govorio kako zeli ostati u Bayernu do kraja karijere. Zelim mu izraziti zahvalnost", porucio je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuer se Bayernu pridruzio iz Schalkea 2011. godine u transferu vrijednom 18 milijuna eura. Ove sezone je odradio 48 utakmica na golu u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo