KAOS U MILANU, BOBAN I LEGENDA KLUBA UŠLI U SUKOB: / Ovu bitku Hrvat bi mogao vrlo lagano dobiti

Image
Foto: Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia

Sve bi trebalo biti jasno nakon sljedeće utakmice Milana

4.10.2019.
9:54
Alamy, Marco Canoniero / Alamy / Profimedia
VOYO logo

Sadašnji trener slavnog talijanskog prvoligaša Milana Marco Giampaolo vrlo brzo bi mogao dobiti otkaz na toj poziciji, piše Calciomercato.

U 6. kolu talijanskog prvenstva Milan je u nedjelju na domaćem terenu izgubio od Fiorentine sa 1-3 i upisao treći uzastopni poraz i u klubu su se odlučili za promjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bobanu ponestalo strpljenja

Kako piše Corriere dello Sport, legenda hrvatskog nogometa i direktor Milana Zvonimir Boban ima slab odnos s Giampaolom. Taj talijanski medij njihov odnos je čak nazvao "nepostojećim" i Boban želi promjenu na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, s Hrvatom se ne slaže drugi direktor u Milanu, Paolo Maldini koji je doveo Giampaola u klub. On mu želi mu dati još malo vremena da pokuša popraviti rezultate, ali u klubu više naginju na Bobanovu stranu i čini se da će o Giampaolovoj budućnosti odlučiti sljedeća utakmica.

Milan u subotu očekuje dvoboj protiv Genoe u prvenstvu i jasno je da sve osim pobjede Rossonera znači da će doći do promjene na klupi. A i ako Rossoneri ostvare dobar rezultat, Talijani pišu da je Giampaolova budućnost daleko od sigurne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo