NESUĐENI TRENER ENGLESKE SENZACIJE: / Vaha otkrio kako je odbio Leicester City

Image
21.4.2016.
17:27
VOYO logo

"U posljednje vrijeme često me pitaju za Mahreza jer sam ga ja otkrio i pozvao u reprezentaciju Alžira za Svjetsko prvenstvo u Brazilu iako niti jednu utakmicu do tada nije igrao za reprezentaciju. Bio sam strašno kritiziran jer je bilo čudno što sam ga pozvao,a da ranije nije igrao. Osjetio sam da ima potencijal i talent te da može doprinijeti ekipi", kazao je Halilhodžić.

Pun samopouzdanja

Dodao je i kako je u Brazilu igrač dobio puno samopouzdanja i vjere te da sada može biti izabran za igrača sezone u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će otići u veći klub ako ovako nastavi. Drago mi je što sam pomogao da jedan takav talent ispliva jer mnogi ne dobiju šansu igrati na SP-u gdje jedna prava prilika otvara vrata. Drago mi je da nisam pogriješio kada su mnogi sumnjali u moj izbor", rekao je Vaha te je ispričao o ponudi Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam neku vezu s Leicesterom jer sam imao ponudu da ih preuzmem prije nekoliko godina dok su bili u drugoj ligi, ali sam odbio. Mislim daje novi vlasnik tek trebao doći", poručio je izbornik Japana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo