NESUĐENI DINAMOVAC OPTUŽIO ZAGREPČANE DA LAŽU: / 'Nije istina da nisam prošao liječnički'

Image
Foto: PIXSELL

Kapetan Dinama Domagoj Antolić ipak ovog prijelaznog roka nije napustio Maksimir.

1.9.2017.
10:39
PIXSELL
VOYO logo

Pisalo se o tome kako Antolić odlazi iz Dinama. Antolić je bio na meti Panathinaikosa. U ponedjeljak i dio utorka, hrvatski defenzivni veznjak bio je prva opcija zelenih nakon što je kapetan Zeca prodan Kopenhagenu. Međutim, u večernjim satima utorka u Atenu ipak stigao Malijac Yacouba Sylla, nogometaš koji je ovog ljeta trebao doći u Dinamo, ali navodno nije prošao liječnički.

"Liječnički ću pregled proći bez problema jer nije istina da ga nisam prošao u Zagrebu. Drugi su razlozi što nisam potpisao za Dinamo”, kazao je prije nekoliko dana Yacouba Sylla grčkim novinarima i tako indirektno optužio Dinamo da laže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PANATHINAIKOS ODUSTAO OD DOMAGOJA ANTOLIĆA! Novo pojačanje Grka tvrdi: ‘Nisam u Dinamu pao na liječničkom’

Nikakva službena ponuda nije došla od Panathinaikosa

"Dakle, ono o čemu se pisalo, nije se ostvarilo. Naime, mi za našeg kapetana Domagoja Antolića nismo dobili nikakvu ponudu, ništa službeno od Panathinaikosa", kazao je za Sportske novosti glavni operativac kluba koji potpisuje sve transfere, Tomislav Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčki izvori kažu da je Dinamo bio voljan pustiti Antolića, a da je kapetan dogovorio osobne uvjete s grčkim velikanom. No, potom je iz Maksimira stigao zahtjev od 300.000 eura za posudbu, pa su se tako Grci odlučili za Syllu. No u Maksimiru kažu da nikakve službene ponude za Antolića nije bilo.

'Bilo je upita, ali...'

"Bilo je upita, ali nisu bili od onih o kojima bi se uopće trebalo raspravljati. Ova momčad koju vodi Mario Cvitanović ostaje na okupu. Pa, gledajte, da pojasnim i obrazložim. Nismo se plasirali u Europu, zašto bismo sad nešto radili na brzinu, bilo što forsirali? Niti nam je potrebna rasprodaja, a niti kupovina na brzinu. To ne bi imalo nikakvog smisla", istaknuo je Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo bi se trebao značajnije pojačati u zimskom prijelaznom roku, kad se najavljuje dolazak dvojice-trojice kvalitetnih igrača, pravih pojačanja. Tako bi se u proljetnom dijelu sezone pripremala momčad za ponovni ljetni juriš na Europu, koju su Modri ove sezone propustili ispadanjem od Skënderbeua.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo