NESTVARAN PLAN REAL MADRIDA: / Pripremili pola milijarde za tri glavne mete, ali čini se da će im to biti premalo

Image
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Zinedine Zidane bi s njima u momčadi sigurno godinama dominirao Europom

28.3.2019.
10:41
GABRIEL BOUYS / AFP
VOYO logo

Francuski L'Equipe objavio je u četvrtak da Real Madrid sprema revoluciju. Navode kako je španjolski div pripremio 500 milijuna eura za pojačanja. Tri glavne mete su im Mbappe Hazard i Pogba. Ono na što, pišu Francuzi, računaju u Madridu je da bi presudnu ulogu u ovim transferima trebao odigrati Zinedine Zidane. Uvjereni su da je on sposoban uvjeriti trojac da mu se priključe na Santiago Bernabeu.

Koliko koštaju?

Pitanje je samo hoće li im spomenutih 500 milijuna eura biti dovoljno. Jer, France Football je ovog tjedna objavio da će Madriđani ponuditi PSG-u 280 milijuna za Mbappeu. United je za Pogbu platio oko 110 milijuna eura i teško da će ga pustiti za isto toliko. Rekao je on da je san svakog igrača igrati za Real, ali ne treba zaboraviti da mu ugovor vrijedi još dvije godine dok United ima opciju da ga produži za još jednu. Cijena zbog svega toga neće biti mala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je pak nakon Fifine kazne i zabrane registriranja novih igrača u dva naredna prijelazna roka jasno poručio kako neće prodavati igrače. Hazard se otvoreno nudi Madriđanima i unatoč tomu što mu ugovor istječe idućeg ljeta neće Real će morati ponuditi preko 100 milijuna eura kako bi ga doveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo