ĆIRO SE VRAĆA TRENERSKOM POSLU: / 'Izuzetno sam raspoložen za povratak, samo bih tamo otišao raditi'

Image

Bivši hrvatski izbornik mogao bi se nakon tri godine vratiti trenerskom poslu.

29.1.2018.
19:02
VOYO logo

Legendarni Mirloslav Ćiro Blažević vraća se trenerskim vodama! Kakva će to biti priča uspije čelnik bosanskohercegovačkog drugoligaša Sloge iz Siminog Hana u naumu i nagovori li bivšeg izbornika Hrvatske, ali i te države, da preuzme prvu momčad.

Čelnik Sloge Azmir Husić u potrazi je za novim prvim čovjekom stručnog stožera nakon što je klub raskinuo suradnju s Darkom Vojvodićem. U razgovoru za Klix otkrio je da bi novi trener mogao biti upravo Blažević, s kojim je ranije surađivao u tuzlanskoj Slobodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u BiH

"Još nismo donijeli odluku o nasljedniku Vojvodića. Mogu samo reći da nas je Ćiro sa Slobodom jednom odveo u Premijer ligu BiH i nije isključeno da će priliku za taj uspjeh imati i sa Slogom. Naravno, ne kažem da će Ćiro biti novi trener, ali mogu reći da ću u povratku iz Berlina svratiti u Zagreb kako bih s njim obavio razgovore", kazao je Husić. oglasio se potomk i Ćiro.

"Mogu reći da sam izuzetno raspoložen za povratak u bh. nogomet. Samo bih u BiH otišao trenirati i raditi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni Blažević preuzeo je u siječnju 2014. Slobodu te je nanizao od 13 pobjeda uz jedan remi i jedan poraz čime je ostvario cilje i klub uveo u prvu ligu. Poslije toga je napustio klupu i preuzeo Zadar. Tamo je bio od rujna 2014. do siječnja 2015. nakon čega više nije trenirao nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo