NEOČEKIVANI UDARAC ZA MAMIĆA: / Najveće pojačanje se ozlijedilo u prvoj utakmici

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama odigrali su u Sloveniji prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu. Protiv slovačke Žiline upisali su remi (1:1), ali i ostali bez važnog igrača.

25.6.2015.
20:26
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Trener Zoran Mamić je na teren izveo šarenu postavu, pa su tako od prve minute u igri bili i Barišić, Gojak, Olmo, Çekiçi... Modri su u prvom poluvremenu bili bolja momčad, imali više prilika, ali na odmor su otišli s rezultatom 0:0.

Na početku drugog dijela u igru je ušao reprezentativni stoper Gordon Schildenfeld koji se ovo ljeto vratio u Maksimir. Njegov je nastup, međutim, trajao samo četiri minute - ekspresno je izašao s terena, a iz Dinama zasad nema informacija o kakvoj se i koliko teškoj ozljedi radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija Ćorić - Soudani

Zagrepčani su poveli u 68. minuti kada je Ćorić lijepo proigrao Soudanija, a ovaj pobjegao obrani Žiline i prebacio vratara Volešaka. Dinamo, međutim, nije uspio sačuvati prednost. Slovaci su izjednačili u zadnjoj minuti preko Williama koji je zabio glavom nakon udarca iz kuta.

Hrvatski prvak se vraća iz Slovenije 5. srpnja, a već tjedan dana kasnije otvara novu sezonu domaćeg prvenstva i to derbijem protiv Hajduka na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo