NEOČEKIVANI TRANSFER ĆE UZDRMATI MADRID? / Španjolci se raspisali o odlasku djeteta kluba u redove ljutog rivala

Image
Foto: AFP

Ovakav ishod još se nije spominjao

16.5.2019.
11:03
AFP
VOYO logo

U Španjolskoj, točnije njenom glavnom gradu Madridu, moglo bi ovo ljeto doći do jednog neočekivanog transfera. Neočekivanog iz razloga jer će uključena biti dva glavna kluba u Madridu, Real i Atletico koji su jako dugo imali dogovor da jedni drugima ne kupuju igrače.

U četvrtak je El Mundo Deportivo objavio kako u Atletico Madridu strahuju da će ih napustiti veznjak Rodri ovo ljeto, čiju bi otkupnu klauzulu u ugovoru od 70 milijuna eura mogli aktivirati Manchester City ili Bayern Munchen. Stoga Atletico već planira dovođenje zamjene, a izabrali su 24-godišnjeg veznjaka najvećeg rivala Reala Marcosa Llorentea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP

Real Madrid's Spanish miedfieder Marcos Llorente jumps to kick the ball during the Spanish League football match between Real Madrid CF and SD Huesca at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 31, 2019., Image: 423442499, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Taj se nogometaš nikad nije uspio izboriti za startnu poziciju u momčadi Reala, a prethodno se spominjao interes Manchester Uniteda i Arsenala koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

Llorente je karijeru počeo u Kraljevskom klubu, nastupio za njega ukupno 37 puta i postigao dva gola, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo