NEOČEKIVANE VIJESTI ZA MANDŽUKIĆA: / Uoči najvećeg talijanskog derbija, talijanska Gazzetta raspisala se o Hrvatu - 'Stvara se neka kemija'

Image

Gazzetta isto tako tvrdi kako će Mandžukiću vjerojatno trebati malo vremena da se privikne na novu momčad

25.1.2021.
18:32
VOYO logo

Hrvatski nogometaš, Mario Mandžukić, sjajno se snašao u svom novom klubu Milanu. Već je prošlog vikenda debitirao u porazu 3:0 od Atalante i zamalo je poentirao, a čini se kako bi ga trener Stefano Pioli mogao koristiti u nadolazećem gradskom derbiju protiv Intera.

La Gazzetta dello Sport tvrdi kako je trener izrazito zadovoljan Mandžukićevim debijem i da bi mu uskoro mogao dati šansu od prve minute, a talijanski mediji nagađaju kako bi to moglo biti već sada u srijedu protiv Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mario Mandžukić

"Ibrahimović je jučer trenirao u teretani jer se oporavlja od utakmice. Vidljivo je da još nije na pravoj razini i moguće je da neće početi protiv Intera. Zato je tu Mandžukić koji je opet marljivo trenirao u polju. Neće biti potrebno puno da se između njih nađe prava kemija, savršeno će se razumjeti pred golom. Mogli bi zaigrati i u paru - Ibrahimović u sredini, a Mandžukić sa strane", pišu Talijani.

Gazzetta isto tako tvrdi kako će Mandžukiću vjerojatno trebati malo vremena da se privikne na novu momčad, ali smatraju i da će uskoro biti isti onakav igrač kakav je bio u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Kupa s Interom na rasporedu je u srijedu u 20 i 45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo