ŠTO JE SAD OVO / Na koga je to aludirao? Nenad Bjelica tvrdi da im neki klubovi u Hrvatskoj ne smiju dati igrače

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica je do kraja prijelaznog roka najavio još tri pojačanja, na pozicijama zadnjeg veznog, napadača i lijevog beka

24.1.2022.
14:40
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka u subotu od 15 sati otvaraju drugi dio sezone protiv Slaven Belupa na svom Gradskom vrtu, a uoči te utakmice klub je predstavio dva velika pojačanja, Miju Caktaša i Vinka Petkovića.

Trener Nenad Bjelica odradio je s ekipom vrlo dobre pripreme, i odlazak ponajboljeg igrača Petra Bočkaja, koji je prešao u Dinamo, praktički se nije niti osjetio. Bjelica je do kraja prijelaznog roka najavio još tri pojačanja, na pozicijama zadnjeg veznog, napadača i lijevog beka, a komentirao je i prodaju Bočkaja najvećem rivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nenad Bjelica

Neki im ne smiju prodati igrače?

"Bočkaj je otišao kao lijevi bek, a on u biti nije lijevi bek nego krilo. No, kod nas je igrao beka pa je tako ispalo i vjerujem da ćemo dovesti igrači koji će kvalitetno moći nadomjestiti Bočkaja", kazao je Bjelica.

Zatim je konstatirao kako u HNL-u ima poteškoća s dovođenjem igrača i to zato što mu neki klubovi, kako kaže, ne smiju prodati igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva vezna igrača Jugović i Nejašmić nisu mogli biti na pripremama pa sam najviše fokusira na te pozicije. Blizu smo realizacije dolaska zadnjeg veznog, a okrenuti smo uglavnom prema inozemstvu. Teško je dovesti igrača iz HNL-a. Neki klubovi nam ne smiju dati igrača, a za ostale je upitno jesu li kvaliteta za nas", rekao je Bjelica, a na koga je aludirao to prosudite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo