BJELICA PRIČAO O TAKTICI PA GA UKRAJINSKI NOVINAR IZNENADIO BIZARNIM PITANJEM: / Kratkim odgovorom sve mu je objasnio

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Trener Dinama Nenad Bjelica najavio je utakmicu na konferenciji za medije

21.10.2019.
20:14
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Prva momčad i stručni stožer Dinama u ponedjeljak su otputovali u Ukrajinu gdje ih dan kasnije u 18:55 po hrvatskom vremenu (19:55h po lokalnom vremenu) očekuje utakmica 3. kola Lige prvaka sa Šahtarom.

Trener Dinama Nenad Bjelica najavio je utakmicu na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesno smo jačine ukrajinskog nogometa i Šahtara, koji svake godine sudjeluje u Ligi prvaka i to govori koliko je jak. Igrači koje ima izrazito su talentirani, neki su nositelji u ukrajinskoj reprezentaciji, ostali su Brazilci, a znamo kakvi su to nogometaši. Svjesni smo njihove snage, ali i svoje. Vjerujemo u dobru utakmicu iz razloga što se dobro prezentiramo u europskim utakmicama, kako lani, tako i sada", rekao je Bjelica u Harkivu.

Image
ZNA LI ŠAHTAR IPAK MALO PREVIŠE O DINAMU? /

Ukrajinci se u detalje raspisali o 'modrima', Bjelica bi trebao biti zabrinut

Image
ZNA LI ŠAHTAR IPAK MALO PREVIŠE O DINAMU? /

Ukrajinci se u detalje raspisali o 'modrima', Bjelica bi trebao biti zabrinut

Taison najopasniji

Osvrnuo se trener Dinama i na taktičku fleksibilnost koju je njegova momčad pokazala u Ligi prvaka, pogotovo protiv Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo momčad koja može mijenjati sistem igre, pokazali smo da ne ovisimo o jednom, ali vidjet ćemo postoji li još neki na ovom svijetu s kojim možemo iznenaditi", rekao je hrvatski stručnjak.

Detektirao je Bjelica i najveću opasnost u redovima Ukrajinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šahtar ima sjajne igrače u napadu, ali rekao bih da je ipak Taison najvažniji i da će na njemu biti najveća pozornost", rekao je Bjelica.

Zorro?

Uslijed priče o nogometu, bilo je govora i o nenogometnim stvarima. Neočekivano pitanje postavio je ukrajinski novinar Dinamovom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitao ga je je li razmišljao o kakvom performansu pri dolasku na konferenciju za medije poput Paula Fonsece koji je dvojedobno stigao sa maskom Zorroa.

Trener Dinama jednostavno je odgovorio: "Ne, nisam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazna statistika

Nogometaši Dinama imaju poražavajući učinak protiv ukrajinskih klubova. U dosadašnjih deset susreta Modri nisu upisali niti jednu pobjedu.

U deset susreta Dinamo niti jednom nije pobijedio, niti jednom nije prošao u idući krug. Ukupno je upisao osam poraza i dva remija uz negativnu razliku pogodaka 6-20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju nismo došli na izlet, nego pobijediti. Znam za tu statistiku, ali srušili smo mnoge iz prošlosti, pa ćemo nastojati promijeniti i ovu. Znamo da igramo protiv vrlo kvalitetne i talentirane momčadi i vjerujemo da možemo biti bolji od njih", zaključio je Dinamov trener.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo