DOZNAJEMO /

Nenad Bjelica blizu preuzimanja turskog prvaka?

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Nenad Bjelica blizu posla u Trabzonsporu

17.4.2023.
13:15
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Poznati hrvatski nogometni trener Nenad Bjelica trebao bi uskoro preuzeti momčad Trabzonspora, aktualnog prvaka Turske.

Image
ŽELI GA PRVAK /

Javio nam se Nenad Bjelica: Evo što nam je poručio o top temi o kojoj svi živi pišu i govore

Image
ŽELI GA PRVAK /

Javio nam se Nenad Bjelica: Evo što nam je poručio o top temi o kojoj svi živi pišu i govore

Nekoliko stvari nam sugerira takvo što

To doznajemo iz pouzdanog izvora koji je, pak, informaciju dobio iz Turske od novinara koji je upućen u tamošnja zbivanja, a isto piše i tursko izdanje Bein Sportsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, jedan potez Bjelice mogao bi sugerirati takav rasplet. Naime, poslali smo Neni, s kojim imamo korektan odnos, poruku na wapp da provjerimo, tj da nam potvrdi tu informaciju, tj. kratko odgovori na pitanje: Putujete li danas u Tursku na završne pregovore s Trabzonsporom?

Nenad Bjelica potpisniku ovih redaka redovito više-manje odgovori na poruku, ali ovog puta je ostao zakopčan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi ipak pričekati konačni rasplet

E sad, možda smo ga uhvatili u nezgodnom trenutku, možda je čovjek zauzet pa nam još - do trenutka pisanja ovog teksta (prošlo cca pola sata do početka) nije stigao odgovoriti ali bude, ili jednostavno nam ne smije ili ne želi (što je legitimno) odgovoriti na poruku zbog prirode posla odnosno faze pregovora, tj. dok priča ne bude službena...

Image

Kako bilo, kad sumiramo sve - od potvrde inače pouzdanog izvora, do pisanja tamošnjih, ali i pojedinih hrvatskih medija i spomenute Nenine reakcije, onda bi itekako moglo biti da je blizu potpisivanju ugovora s Trabzonsporom. Da, baš nam nekako jako zvoni...

Nekako se sve poklapa da ne bi bilo istina, ali vrijedi pričekati za svaki slučaj jer još je sve u sferi nagađanja. Nije se jednom dogodilo da su već unaprijed dogovoreni poslovi, nešto što se činilo sigurno, propadalo i mijenjalo se u posljednji tren.

Trenutno šestoplasirana momčad turskog prvenstva u potrazi je za novim trenerom nakon što je otkaz uslijed loših rezultata dobio Abdullah Avci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kluba Ertugrul Dogan navodno je sve dogovorio s bivšim trenerom Dinama i Osijeka pred kojim su završni pregovori i, kako se vjeruje, potpis ugovora s Trabzonsporom. Verbalni dogovor, navodno, već je postignut.

Turci bi se trebali oglasiti

Nagađa se da će zajedno s njim ići i dobar dio ostatka njegova stalnog stručnog stožera na čelu kojeg je trener Nino Bule. O ostalim pojedinostima Turci bi se trebali oglasiti kada se posao i službeno završi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo