ŽELI GA PRVAK / Gospodin ostaje gospodin: Javio nam se Nenad Bjelica; Evo što nam je poručio o top temi

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Javio nam se Nenad Bjelica

17.4.2023.
14:47
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Gospodin ostaje gospodin. Nakon što smo poslali poruku Nenadu Bjelici da provjerimo - potvrdimo medijska pisanja u kojoj je stajalo pitanje - putujete li danas u Tursku na završne pregovore s Trabzonsporom? - Neno nam se javio negdje prije pola tri poslijepodne, dakle nakon malo više od dva sata porukom kako će ujutro znati.

Image
DOZNAJEMO /

Nenad Bjelica blizu preuzimanja prvaka države?

Image
DOZNAJEMO /

Nenad Bjelica blizu preuzimanja prvaka države?

To bi moglo čak značiti sljedeće - da će Neno sutra ujutro možda čak znati preuzima li klupu turskog prvaka, jer ako bude putovao u Tursku na završne pregovore, onda bi se trebalo raditi o sitnicama, formalnosti? Ili će bar biti blizu svom novom poslu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kako bilo, turski i hrvatski mediji, među njima i poznato tursko izdanje Bein Sportsa, pišu kako je Nenad Bjelica blizu preuzimanja Trabzonspora, aktualnog turskog prvaka, a i mi smo dobili potvrdu toga od pouzdanog izvora.

Trenutno šestoplasirana momčad turskog prvenstva u potrazi je za novim trenerom nakon što je otkaz uslijed loših rezultata dobio Abdullah Avci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kluba Ertugrul Dogan navodno je sve dogovorio s bivšim trenerom Dinama i Osijeka pred kojim su završni pregovori i, kako se vjeruje, potpis ugovora s Trabzonsporom. Svojevrsni verbalni dogovor, navodno, već je postignut.

Nagađa se da će zajedno s njim ići i dobar dio ostatka njegova stalnog stručnog stožera na čelu kojeg je trener Nino Bule. O ostalim pojedinostima Turci bi se trebali oglasiti kada se posao i službeno završi - ako se završi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo