NEMOGUĆA MISIJA I ZA OBAMU: / Messi razočarao kćeri američkog predsjednika

Image

Dogovoriti sastanak s najboljim nogometašem na svijetu težak je zadatak za svakoga, a sada se pokazalo i za američkog predsjednika Baracka Obamu.

25.3.2016.
13:22
VOYO logo

Naime, Obama je ovog tjedna posjetio Argentinu, rodnu zemlju Barceloninog čarobnjaka te je ispričao kako su njegove dvije kćeri, Sasha i Malia ostale razočarane jer nije uspio iskoristiti svoje diplomatske sposobnosti u dogovoriti sastanak s Messijem.

"Želio sam povesti svoj kćeri kako bi mogle vidjeti ljepotu i način života ovog grada", izjavio je Obama u Buenos Airesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već su upoznale jednog slavnog Argentinca, papu Franju, a sada su željele upoznati Messija, međutim to do sada nisam uspio dogovoriti", ispričao je američki predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obama i njegova obitelj su, inače, veliki zaljubljenici u nogomet. Predsjednik je dao i podršku kandidaturi za organiziranje Svjetskog prvenstva 2022. u SAD-u. Također, svake godine u Bijeloj kući organizira svečanost za osvajače MLS-a. Vjeruje se da je sam navijač za Chicago Firea, kluba iz njegova rodnog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo