NEMA TAJNI: / Joško Jeličić otkrio veliki istinu o sukobu Lovrena i Čačića

Image

Već se danima ne prestaje pričati o netrpeljivosti na relaciji Ante Čačić-Dejan Lovren.

11.4.2016.
22:32
VOYO logo

Lovren je, podsjetimo, putem nekih hrvatskih medija poručio izborniku da neće put Francuske ne bude li mu zajamčeno mjesto u udarnoj momčadi i tako nastavio sukob iz Mađarske u kojoj je demonstrativno sjeo na klupu za pričuve za vrijeme zagrijavanja tijekom utakmice, shvativši da u njoj neće nastupiti. Čačić je poručio da neće tolerirati ničiji neposluh, a potom od Lovrena (navodno) dobio već spomenuti ultimatum vezano uz odlazak na Euro.

Image
LOVREN PROTIV ČAČIĆA: /

'Pao mi je mrak na oči. Rekao mi je da ću igrati, a nisam dobio priliku'

Image
LOVREN PROTIV ČAČIĆA: /

'Pao mi je mrak na oči. Rekao mi je da ću igrati, a nisam dobio priliku'

Lovren je najbolji, ali...

Svoje mišljenje o cijeloj priči, piše nogometni portal Goal, ima i nekoć trofejni igrač Hajduka i Dinama, danas HTV-ov stručni komentator Joško Jeličić koji podvlači jednu vrlo važnu stvar, a to je zatrovanost atmosfere u svlačionici još od dana imenovanja Čačića na mjesto izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Promašena je forma Lovrenove poruke, dok o sadržaju i možemo govoriti, svatko ima stav... Sve je to posljedica, a uzrok je poremećena atmosfera još otkako je Čačić imenovan. Smeta me što istupi Lovrena nisu rijetkost, kao ni njegovi kiksevi i amplitude, od odličnih do groznih partija, i zbog toga je morao biti ponizniji i skromniji", jasan je Jeličić koji ipak naglašava i Lovrenove igračke kvalitete:

"Najbolji je hrvatski stoper."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić nema izbora

Iz ove situacije, smatra Jeličić, baš kao i Miroslav Ćiro Blažević, izlaz je samo jedan, a taj se neće svidjeti nogometašu Liverpoola:

"Žao mi je što se nakon problema u kvalifikacijama stvorila neka dobra atmosfera, a onda je došao ovaj slučaj. Čačić nema izbora, mora ga odstraniti! Jer Dejan spominje u medijima i suigrače, sustav..., to je nedopustivo! Mogao mu je u četiri oka poručiti da neće doći ako neće biti u prvih jedanaest, a ne sve ovo..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo