Nema razloga za paniku: 'Ako dobije priliku, on će ju iskoristiti'

Andrej Kramarić nije upisao svoj debi iz snova u Premierligi. Njegov Leicester City poražen je u subotu kod kuće od Stoke Cityja s 1:0, a on je ušao u igru u 65. minuti.

18.1.2015.
11:19
VOYO logo

Dvije minute prije Kramarićevog ulaska Stoke je zabio, pokazalo se, jedini pogodak na susretu, a strijelac je bio Bojan Krkić.

Donedavni napadač Rijeke se nije posebno istaknuo na travnjaku, ali kako je i mogao, kada njegova momčad općenito u završnici nije stvorila pravu šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je procjenjivati igrača nakon utakmice koju smo izgubili i u kojoj nismo bili kreativni. On je golgeter, što pokazuje njegova statistika, no nismo kreirali prilike kao u prijašnjim utakmicama, u posljednjih 20 minuta nismo zaprijetili. Teško je igraču pokazati nešto ako njegova momčad nije na najboljoj razini. Ako dobije šansu, on će ju iskoristiti", rekao je za engleske medije menadžer Leicester Cityja Nigel Pearson.

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća utakmica za posljednjeplasiranu momčad Premiershipa je gostovanje kod Tottenhama sljedeće subote, kada se ujedno ukazuje nova prilika za Kramarića da pokaže svoj talent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo