NEMA PROBLEMA S IZBOROM: / Francuz koji se nedavno posvađao s Rakitićem pojasnio zašto je Modrić zaslužio Zlatnu loptu

Image
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Smatra da su Modrićeva postiguća prošle sezone impresivna.

5.12.2018.
11:17
FRANCK FIFE / AFP
VOYO logo

Braniča Barcelone Clementa Lengleta hrvatska je javnost upoznala nakon što se nedavno posvađao s Ivanom Rakitićem neposredno nakon završetka utakmice s PSV-om.

“Da, posvađao sam se s Rakitićem nakon utakmice oko posljednje prilike koju je PSV imao, no sve je to sad iza nas”, rekao je Lenglet nakon utakmice i pokušao smiriti strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je on jedan od posljednjih u nizu koji su se osvrnuli na Zlatnu loptu 2018., koja se našla u rukama zvijezde Real Madrida Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi najbolji

"Za mene ne postoji bolji igrač od Lea Messija, ali ove godine Modrić i neki francuski nogometaši također su zaslužili nagradu. Ako pogledate što se događalo tijekom godine onda je ova nagrada malo jasnija, ali ponavljam, za mene je nema sumnje tko je najbolji nogometaš", kazao je i nastavio.

"Iza Francuza je nevjerojatno Svjetsko prvenstvo, ali Modrić je igrao u finalu i osvojio Ligu prvaka. Sjajan je nogometaš i mislim da je također zaslužio Zlatnu loptu", poručio je 23-godišnji Francuz, koji je ljetos iz Seville stigao na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo