Kakav otac, takav sin /

Nema pritiska: Sin Cristiana Ronalda potpisao za United, od njega se očekuju velike stvari!

Image
Foto: Instagram

Sin Cristiana Ronalda potpisao je i službeno ugovor s Manchester Unitedu, a legendarni CR7 poručuje: 'Bez pritiska'

11.2.2022.
9:18
Instagram
VOYO logo

Cristiano Junior, sin ponajboljeg nogometaša svih vremena, velikog Cristiana Ronalda potpisao je službeni ugovor s omladinskom momčadi Manchester Uniteda. On će u klubu, kao i otac, nositi dres s brojem sedam.

11-godišnjak je predstavljen rame uz rame Gabrielu, još jednom izuetno talentiranom mladom nogometašu koji ima i sponzorski ugovor s Nikeom. Iako Ronaldo još nije komentirao prvi ugovor svojeg sina, njegove želje oduvijek su bile jasne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo će vrijeme reći. Neću stavljati pritisak na njega, radit će ono što će htjeti," rekao je Ronaldo u novoj Netflixovoj seriji 'I Am Georgina', koja prati život njegove žene.

"Ono što najviše želim za Cristiana i sve druge je da budu sretni i da odaberu što žele. Podržavat ću ih na bilo koji način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je u prosincu 2020. rekao da njegov 'Jr' ima potencijala da bude odličan nogometaš, ali da brzina i talent nisu dovoljni, što on najbolje zna.

"Vidjet ćemo hoće li moj sin postati odličan nogometaš. Ima potencijala, brz je i ima dobar dribling, ali to nije dovoljno.Uvijek mu kažem da treba raditi i biti predan da imaš uspjeh. Neću ga pritiskati da bude nogometaš, ali ako me pitate želim li to, da htio bih," priznaje Ronaldo.

Nedavno je veliki CR7 na svojem Instagram profilu stavio sliku na treningu sa svojim sinom. U opis je stavio 'sadašnjost i budućnost', a slika je lajkana čak 19.4 milijuna puta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo