NEMA KALKULIRANJA: / 'Očekujem nevjerojatnu atmosferu, ništa osim pobjede ne dolazi u obzir'

Image

U subotu u 15 sati na Poljud se sastaju Hajduk i Dinamo. Bit će to treći njihov ogled ove sezone. U prvom je Dinamo slavio 4:0, dok je drugi završio bez golova.

16.12.2016.
12:25
VOYO logo

"Očekujem pravi derbi i nevjerojatnu atmosferu. Također, očekujem da na travnjaku izgledamo bolje od Hajduka i da odigramo dobru utakmicu. Želimo tri boda i ništa nam drugo ne odgovara", rekao je trener Dinama Ivajlo Petev na konferenciji za novinare uoči derbija.

Dodao je i kako su svi igrači spremni te da u momčadi vlada dobro raspoloženje što treba u subotu pokazati na Poljudu pa se osvrnuo na suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštujemo ih kao i svakog suparnika. Hajduk je Hajduk, međutim bitni smo mi i bitno je da izgledamo dobro na travnjaku", poručio je Bugarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se kod njih promijenilo od posljednjeg derbija? Ništa, Hajduk je Hajduk i uvijek će biti Hajduk. Nadam se da ćemo imati malo više sreće nego u prvoj utakmici ovdje", dodao je.

U slučaju da pobijedi postao bi prvi Bugarin koji je slavio u hrvatskom derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To po meni nije ništa posebno. Napominjem, važna je samo naša igra i pobjeda", kazao je Petev.

Napomeno je da će trenerska primjena u Splitu, normalno, djelovati motivirajuće na igrače pa je još jednom istaknuo kako ga ne zanima tko je sutra na drugoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako sumnja da će Hajduk od prve minute krenuti napadački iako je to Carillo najavio. Što se tiče Modrih rekao je da moraju biti jako pametni.

Po meni je bitno kako mi izgledamo i da smo svi uključeni u organizaciju igre. To ćemo pokušati sutra", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo