NEMA DOGOVORA: / Zbog lijepe liječnice Mourinhu propada transfer u United?!

Image
Foto: AFP, KARIM JAAFAR

Odvjetnica bivše Chelseajeve liječnice Eve Carneiro pozvala je Josea Mourinha da se javno ispriča njezinoj klijentici zbog neugodnosti koje joj je priredio prije nekoliko mjeseci.

7.3.2016.
14:27
AFP, KARIM JAAFAR
VOYO logo

Podsjećamo, Mourinho je izgubio živce tijekom utakmice protiv Swanseaja na startu Premier lige jer je smatrao da je dr. Carneiro nepotrebno utrčala u teren kako bi pomogla Edenu Hazardu i tako 'ukrala' Chelseaju dragocjeno vrijeme u lovu na pobjedu. Snimka potvrđuje da je urlao na liječnicu, a sporno je ostalo jedino to što joj je sve izgovorio.

'Dvije strane jako udaljene'

Carneiro je nakon incidenta udaljena iz prve momčadi, a nekoliko tjedana kasnije je i napustila klub. Lijepa liječnica je nakon toga tužila klub, kao i Mourinha kojeg optužuje za spolnu diskriminaciju. U ponedjeljak je održano saslušanje iza zatvorenih vrata nakon kojeg je odvjetnica Mary O'Rourke za ITV izjavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne očekujemo da će danas doći do rješenja. Dvije su strane zasad financijski jako udaljene. Od gospodina Mourinha tražimo javnu ispriku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš publicitet

Ne pronađu li sve strane zajednički jezik, slučaj će preuzeti Sud za radno pravo na kojem će saslušanje 6. lipnja biti otvoreno za javnost. Svjetlo dana će u tom slučaju ugledati sve izjave svjedoka, SMS poruke, elektronska pošta i ostali dokazi, a očekuje se da će Carneiro, Mourinho i predstavnici Chelseaja biti pozvani kao svjedoci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi, prema pisanju Guardiana, moglo biti itekako problematično za Mourinha koji je u prosincu dobio otkaz u Chelseaju, a engleski mediji tvrde da ima usmeni dogovor o preuzimanju Manchester Uniteda sljedeće sezone. No, dođe li u javnost što je sve izgovorio liječnici, čelnike Uniteda bi to moglo nagnati da se predomisle kako bi izbjegli loš publicitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo