'Neki igrači bi nama morali plaćati što igraju za Hajduk!'

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš najavio je veliki preokret u dosadašnjoj klupskoj kadrovskoj politici. 'Neće više treneri biti dežurni krivci.

9.8.2011.
15:54
VOYO logo

Emotivni predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš najavio je novu čistku u klubu, ali ovoga račun neće snostii trener, radišni Bugarin Krasimir Balakov, već igrači koji na početku sezone demonstriraju svu svoju nemoć.

"Istina, na Balakovu leži najveći dio mog projekta i osobno vjerujem u njega. Nitko nije nezamjenjiv, to je svima jasno, međutim, dosta su u Hajduku igrači smjenama trenera dobivali alibi za svoje loše igre. Ne, od sada će za loš rezultat prvo platiti igrači. Kako? Dodatnom selekcijom. Ne možemo tolerirati bajoslovne ugovore i skromni učinak na terenu. Neće više treneri biti dežurni krivci. Pa, tu ima igrača koji bi trebali plaćati Hajduku što igraju u bijelom dresu, a ne da dobivaju extra ugovore za hrvatske prilike", najavio je Maleš u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzo se poljudska bajka pretvorila u noćnu moru. Barcelona je svima zamazala oči, kaže Maleš, koji po prvi put javno priznaje da je ta utakmica možda ipak bila pogreška.

"Da se vratim na 1. svibnja dodatno bismo razgovarali o tome treba li nam Barcelona na Poljudu. Zašto? Zato jer su naše 'zvijezde’ poletjele nakon 0:0. Četiri dana kasnije trebalo nam je hrabrosti u Stokeu, ali nije bilo ni 'h’ od hrabrosti. I onda je sve krenulo nizbrdo, ali neću zadirati u stručni dio. Ništa se nije promijenilo u planovima moje Uprave".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natrag se ne može, Hajduku nakon ispadanja iz Europe hitno treba serija pobjeda u domaćem prvenstvu.

"Do sada sam bio pasivan što se tiče rezultata prve momčadi, iako mediji znaju napisati da sam se miješao u odabir igrača. Možda sam trebao biti aktivniji, jer shvatio sam da se u konačnici sve lomi preko leđa Uprave. Nažalost, sve je u sjeni rezultata i možda je bolje da smo ovako tresnuli o pod. Sada možemo raditi selekciju na svim razinama", poručio je Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108040817006 arti-201108050222006 arti-201108040360006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo