Nekadašnji nizozemski talent završio u zatvoru!

Neobična nogometna priča stigla je iz Nizozemske.

22.4.2011.
19:09
VOYO logo

Gino Coutinho je prije deset godina branio vrata nizozemske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu do 20 godina, a njegova je pričuva tada bio danas puno poznatiji Marteen Stekelenburg. U toj momčadi Oranja gazda je bio Rafael van der Vaart, a još su igrali John Heitinga, Klaas Jan Huntelaar, Arjen Robben...

Talentirani se vratar nakon juniorskog staža malo pogubio, promijenio je nekoliko nizozemskih klubova (PSV Eindhoven, NAC Breda, Vitesse), da bi se na kraju skrasio u Denu Haagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da Coutinhu već nekoliko godina glavni izvor prihoda nije bio nogomet. Prilikom policijske racije 2009. na njegovoj je 'farmi' pronađeno 4200 stabljika marihuane, koju je uzgajao zajedno sa svojom djevojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemski sud je zbog toga 28-godišnjeg vratara osudio na 12 mjeseci zatvor, a još mu je u presudi natovario prijevaru te pranje novca.

Čini se da je vratar Den Haaga samo išao stopama svog oca Williama Coutinha, koji je prošli mjesec osuđen na dvije godine zatvora zbog vlastite farme marihuane. Tako je u vrlo kratkom roku propao 'obiteljski biznis'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo