POJAČANJE NA KAJZERICI / Nekadašnji Dinamov dragulj napustio Benficu i potpisao za Lokomotivu

Image
Foto: profimedia.hr

Lokomotiva u nastavak prvenstva kreće gostovanjem u Varaždinu koje je na rasporedu 22. siječnja u 17:10

17.1.2023.
14:37
profimedia.hr
VOYO logo

Lokomotiva je imala slabiji prvi dio prvenstva nego što su na Kajzerici očekivali no usprkos tomu stabilizirali su se na sredini ljestvice. Ipak ambicije Lokosa su nešto više, a za to su im potrebna pojačanja u svim linijama.

Veliki korak u tom smjeru su napravili danas kada su u svoje redove doveli Branimira Kalaicu. Stasiti stoper je dijete Dinama koji je bio najavljivan kao 'next big thing' no 2016. je s Maksimira otišao u Benficu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stotinjak nastupa za Benficu B

U portugalskom velikanu se nije naigrao već je uglavnom participirao u Benficinoj B momčadi koja se natječe u 2. portugalskoj ligi. Za Benficu B Kalaica je zabilježio stotinjak nastupa, a u Zagreb se vraća kao slobodan igrač.

Transfermarkt ga procjenjuje na vrijednost od 100 tisuća eura, a po potpisu ugovora Kalaica je izrazio zadovoljstvo što je došao u Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sretan sam što sam potpisao za Lokomotivu. Suigrači su sjajni, vlada odlična atmosfera, klub ima puno mladih kvalitetnih igrača. Ne sumnjam da ćemo, kako bude odmicala sezone penjati se prema vrhu tablice', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva u nastavak prvenstva kreće gostovanjem u Varaždinu koje je na rasporedu 22. siječnja u 17:10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo