NEKADAŠNJA ZVIJEZDA BAYERNA IZNENADA JAVNO PROZVALA NIKU KOVAČA: / 'Nije me poštovao, upropastio je moj oproštaj'

Image
Foto: Profimedia

Rafinha je stigao u München još 2012. godine i u svojoj vitrini ima medalje sa sedam osvojenih prvenstva Njemačke, četiri kupa, kao i trijumfa u Ligi prvaka 2013. godine.

18.3.2021.
18:10
Profimedia
VOYO logo

Brazilski nogometaš Rafinha javno je prozvao Niku Kovača zbog poteza koji je hrvatski trener napravio još dok je vodio Bayern. Rafinha, koji je u Bayernu proveo osam godina, optužio je Kovača da ga nije ispoštovao u njegovoj posljednjoj utakmici za slavni njemački klub.

"Nije me pustio da igram u svojoj zadnjoj utakmici za Bayern. Uništio je moj oproštaj. Imam veliko poštovanje za njega, on je obečavajuć trener i imat će sjajnu karijeru. Ali on mene nije poštovao“, prenosi Rafinhine riječi njemački list Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nahvalio Guardiolu

Rafinha je stigao u München još 2012. godine i u svojoj vitrini ima medalje sa sedam osvojenih prvenstva Njemačke, četiri kupa, kao i trijumfa u Ligi prvaka 2013. godine. Pod Kovačem je odigrao 16 utakmica u svojoj posljednjoj sezoni, a uglavnom je ulazio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dok je Pep Guardiola bio u klubu, situacija je za njega bila puno drugačija. Brazilac je za Guardiolu rekao da je on najbolji trener koji ga je ikad vodio.

Trenutno nema klub nakon što je raskinuo ugovor s Olympiakosom početkom veljače ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo