NEKADA JE BIO VATRENI I HIT-IGRAČ, SADA JE JEDAN OD NAJOMRAŽENIJIH: / Izazvao bijes kod Hrvata, a sada ga rasturaju i Talijani

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Njegov posljednji gol ostao je upisan u povijesnim knjigama'

24.1.2020.
10:46
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Njemu je u jednom trenutku baš sve krenulo nizbrdo i nažalost još uvijek nije uspio zaustaviti lavinu problema. Otkako je prije gotovo dvije godine izazvao kaos na Svjetskom prvenstvu u Rusijiu, kada je pred kraj utakmice s Nigerijom u skupini odbio ući u igru, što je na koncu rezultiralo momentalnim izbacivanjem iz reprezentacije, napadaču Nikoli Kaliniću baš nikako ne ide.

Kalinić je tada tvrdio kako je imao problema s leđima, ali Dalić je kasnije kazao kako je Kalinić protjeran zbog kršenja discipline. Hrvati su tada osvojili srebro i on se, iako je protjeran odmah na početku, također pribrojava među osvajače, ali nakon prvenstva više se nikada nije spominjao u kontekstu reprezentacije niti ga je Dalić zvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Kaliniću nikako ne ide niti na klupskoj razini. Nakon loše epizode u Milanu, pa zatim i u Atletico Madridu, preselio je u Romu gdje mu, ha pogađate, također ne ide i sada to polako već nervira tamošnju publiku i novinare. Juventus je u prošli petak pobijedio Romu s 3:1 i prošao je u finale Kupa, a Kalinić je dobio šansu igrati cijelu utakmicu, ali ju baš i nije iskoristio.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nikola Kalinic of Roma during the Serie A match between Roma and Cagliari at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 6 October 2019. Photo by Luca Pagliaricci. Editorial use only, license required for commercial use. No use in betting, games or a single club/league/player publications.//UKSPORTSPICS_choix.2989/1910081035/Credit:Pagliaricci/UK Sports Pic/SIPA/1910081036, Image: 475642478, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Nagazili ga novinari

Bivši hrvatski reprezentativac imao je u 47. minuti sjajnu priliku, ali je promašio zicera s pet, šest metara od gola i pogodio je vratnicu. Kalinića su nakon meča "na zub" uzeli tamošnji mediji. Gazzetta dello Sport dala mu je izrazito nisku i neprolaznu ocjenu pet i uz to je vrlo sarkastično komentirala njegov nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegov posljednji gol ostao je upisan u povijesnim knjigama. Ovaj napadač posljednji put zabio je 16. siječnja prošle godine. Imao je najbolju priliku prekinuti nevjerojatno dugi niz neučinkovitosti, ali se spetljao. Kalinić je još jednom dokazao da je nedostojna zamjena za Edina Džeku, prvog napadača Rome, koja zbog toga ispašta”, piše to Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo