POHLEPNA PROVIZIJA OVOG ČOVJEKA KOČI POGBIN TRANSFER U UNITED: / Nekad je radio u pizzeriji, danas zgrće milijune

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO
22.7.2016.
11:54
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

I tu nastaje problem! Naime, iako mu takva provizija i pripada od transfera vrijednog 120 milijuna eura, odnosno do te cifre dolazimo zbrajanjem unaprijed dogovorenih i potpisanih klauzula o postocima, ovakva basnoslavna provizija postala je problem koji usporava ovaj transfer koji je blizu svoje realizacije i kojeg čeka čitav nogometni svijet.

NEOPREZNI FRIZER: Na Instagramu osvanula fotka koja bi mogla potvrđivati najveći transfer u povijesti

Raiola promptno odletio Pogbi u Miami

Ugledni francuski sportski dnevni list L'Equipe u svom sutrašnjem izdanju navodi da je transfer zapeo zbog iznimno visoke Raioline provizije, zbog čega je menadžer, kako bi omekšao Pogbu kojem se tako visoka provizija od 30 % na sve njegove transfere nikako ne sviđa, odletio u Miami gdje se Francuz nalazi na odmoru. Talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio potvrđuje Minov iznenadni let na Floridu ovim povodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i sam Raiola

Inače, jučer se putem Twittera oglasio i sam Raiola kazavši kako dogovor još nije postignut niti realiziran i da ima puno medijskog blebetanja oko detalja transfera. Vrijedi spomenuti kako je Raiola jedan od najkontroverznijih agenata za nogometaše na svijetu koji je ušao u menadžersko-nogometne vode i postao zastupnik igrača tako što bi se sprijateljio s onima koji su se okupljali u njegovoj pizzeriji u Nizozemskoj. Sad od toga ima itekako velike koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

OVO JE LUDO: Manchester United se ne zaustavlja! Nije im dovoljan Pogba, žele još dva eksplozivna pojačanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo