NEK' SE PRAŠI: Bilić najavio novi način motivacije, rokeri mu odgovorili

Image
Foto: AFP

Dobro je raspoloženje vladalo na konferenciji za novinare trenera West Hama Slavena Bilića uoči subotnje utakmice protiv Leicestera u 2. kolu engleske Premierlige.

13.8.2015.
14:29
AFP
VOYO logo

Oba su kluba odlično otvorila novu ligašku sezonu. Bilićeva je momčad kreirala senzaciju, pobijedivši Arsenal (2:0) na Emiratesu, dok je Leicester kod kuće nadigrao Sunderland s 4:2. Menadžer LisicaClaudio Ranieri izjavio je nakon te utakmice da je svoje igrače motivirao glazbom rock-grupe Kasabian, a to naravno nije promaklo poznatom rokeru Biliću.

Dopisivanje na Twitteru

"Čuo sam da je Ranieri koristio glazbu Kasabiana za motiviranje igrača. Dobar izbor. Ako djeluje, kupit ću sve njihove albume", izjavio je bivši hrvatski izbornik i nasmijao novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije Bilić ostao bez odgovora. Njegove su riječi došle i do 'prozvanih' glazbenika koji su veliki navijači Leicestera, pa su treneru West Hama poslali poruku putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslat ćemo vam sve naše albume nakon utakmice."

Što je sigurno, sigurno je. Bilić će, dakle, albume dobiti tek nakon Leicestera da ne bi kojim slučajem motivirao svoje igrače već za Lisice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo