NEVIĐEN PRITISAK NA ARGENTINCA U RODNOJ DRŽAVI: / 'Messi ima revolver prislonjen na glavu koji se zove Svjetsko prvenstvo'

Image

Nevjerojatan pritisak je na Lionelu Messiju uoči Svjetskog prvenstva

26.3.2018.
9:35
VOYO logo

Uspjeh nogometaša često se mjeri onime što postignu u reprezentaciji. To posebno vrijedi za one koji su u samom vrhu, a jedan od takvih je Lionel Messi. Argentincu se često u razgovorima o najvećem ikad zamjera to što u svojoj vitrini nema naslov svjetskog prvaka sa svojom državom.

PROTIVNICI VATRENIH POSLALI DALIĆU OZBILJNU PORUKU! Argentina bez Messija srušila Talijane, Nigerija svladala Poljsku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napisao je Sampaoli knjigu i dotaknuo se Messija

Najbliži je bio prije četiri godine kada je Argentina izgubila u finalu od Njemačke. Argentinski izbornik Jorge Sampaoli napisao je knjigu koja izlazi sljedećeg mjeseca, a jedan dio odnosi se na sjajnom nogometaša Barcelone.

"Messi ima revolver prislonjen na glavu koji se zove Svjetsko prvenstvo i ako ga ne osvoji, on će opaliti i ubiti ga", slikovito je napisao Sampaoli. "Zbog toga, on ne može uživati u svojem talentu. Sva ta negativnost oko internacionalnog nogometa šteti Messiju", rekao je bivši trener Seville, a prenosi španjolska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treniram najboljeg nogometaša u povijesti"

BRAZILSKA IKONA NAKLONILA SE NAJVEĆEM RIVALSTVU DANAŠNJICE: ‘Ne želim biti trener, imam jednu drugu strast’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampaoli smatra kako je svejedno najveći igrač u povijesti.

"Smatram kako trenutačno treniram najboljeg nogometaša u povijesti. Već je deset godina na najvišoj razini", objasnio je argentinski izbornik. "Moramo najbolje igrače staviti na njihove najbolje pozicije. Leo mora igrati kao u klubu, davati mu neku drugu ulogu je ludost", priznao je Sampaoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu igra u skupini zajedno s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo