DAŠAK INSPIRACIJE IGRAČA BARCELONE / Ne znamo što je bolje. Pogledajte brutalnu De Jongovu asistenciju preko pola terena i nevjerojatan lob glavom sa 16 metara Raphinhe

Image
Foto: Screenshot

Barcelona je u drugom poluvremenu preokretom došla do sva tri boda

9.11.2022.
10:00
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Barcelone su osvojili sva tri boda na gostovanju u Pamploni pobijedivši Osasunu sa 2-1, iako su više od sat vremena su igrali s desetoricom igrača, zbog isključenja Roberta Lewandowskog.

Osasuna je već u 6. minuti povela, a pogodak je postigao David Garcia. Robert Lewandowski je u 11. minuti zaradio prvi žuti karton, zbog nepotrebnog povlačenja. Dvadeset minuta poslije poljski napadač je naskočio na suparničkog braniča i laktom ga udario u predjelu vrata, a sudac Manzano mu je bez zadrške pokazao drugi žuti, a potom i isključujući crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Jedan od najljepših golova sezone

Nije to bio jedini crveni karton koji su dobili Katalonci. Naime, u završnici prvog poluvremena dobio ga je i Gerard Pique koji je bio na klupi za pričuve, a Manzano mu je pokazao crveni karton zbog žestokih prigovora.

Iako s igračem manje na travnjaku, Barcelona je u drugom poluvremenu preokretom došla do sva tri boda. Za izjednačenje je u 48. minuti pogodio Pedri, a pobjedu Barceloni donio je Raphinha sjajnim pogotkom u 85. minuti, kad mu je sa sredine igrališta dugačko dodavanje uputio Frenkie de Jong, a Brazilac glavom, s ruba kaznenog prostora, prebacio domaćeg vratara Aitora Fernandeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak je uistinu bio fantastičan kao i asistencija, a pogledajte je OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo