NE STIŠAVA SE BURA: / "Ovo je bila drska pljačka, Marić je oličenje nepoštenja HNS-a"

Image
Foto: PIXSELL, Tino Jurić

Ne stišava se bura nakon subotnjeg derbija između Hajduka i Dinama (0:0) u 10. kolu hrvatskog prvenstva.

20.9.2015.
17:16
PIXSELL, Tino Jurić
VOYO logo

Ovaj potonji je završio i na razgovoru u policiji, a zbog navodnih ga je prijetnji njegovom klijentu prijavio i Marićev odvjetnik Vladimir Gredelj. O svom događajima tijekom i nakon utakmice u nedjelju se oglasio Hajduk vrlo oštrim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

Image
SKANDAL NAKON DERBIJA: /

Pavasović Visković na razgovoru u policiji

Image
SKANDAL NAKON DERBIJA: /

Pavasović Visković na razgovoru u policiji

PRIOPĆENJE HAJDUKA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Hajduk izražava žaljenje što se nakon još jednog derbija Hajduka i Dinama, koji bi trebao biti praznik hrvatskog nogometa, ne govori o nogometu, o igračima i o ambijentu u kojem je odigrana utakmica, nego se u prvom planu nalazi sudac Bruno Marić koji je svojim nepoštenim odlukama potpuno uništio ljepotu ove nogometne igre.

Bruno Marić je svjesno i s predumišljajem sudio derbi na način da je s očitom namjerom donosio odluke na štetu Hajduka te je utakmicu odveo izvan granica regularnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer kako drugačije objasniti da je sudac Marić u poluvremenu utakmice pred drugim sucima i svjedocima iz HNK Hajduk (predsjednik kluba Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević) priznao da je vidio igranje rukom u kaznenom prostoru igrača Dinama Benkovića (situacija iz 45. minute utakmice), ali da unatoč tome nije sudio penal za Hajduk.

"Loše režirana predstava"

Ovdje se radi o unaprijed izrežiranoj predstavi na štetu Hajduka. Ta je predstava toliko loše i prozirno izrežirana da je svima na stadionu i pred malim ekranima bilo jasno da se radi o drskoj pljački.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovdje nema ni trunke morala ni kod Bruna Marića niti kod Ivana Peraića, povjerenika za suđenje, koji ga je poslao da sudi ovu utakmicu, a umjesto toga trebao je kuvertirati svoju ostavku.

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić
Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić

Bruno Marić

Ovo nije prvi put da se Bruno Marić stavlja u službu onih koji su doveli do toga da su odnosi u hrvatskom nogometu neravnopravni i nepošteni, a sve se to sustavno provodi uz blagoslov Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta nam je Bruna Marića, koji je samo pijun i oličenje nepoštenja vladajuće garniture Hrvatskog nogometnog saveza. Ne želimo da on ikada više sudi utakmice Hajduka. Ako se to dogodi, nijedna od tih utakmica neće biti regularna.

"Hrvatska liga je farsa"

Nažalost, svjesni smo da HNK Hajduk kroz Hrvatski nogometni savez direktno ne može napraviti ništa. Čini se nemogućim promijeniti stvari sve dok god je aktualna garnitura na vlasti, jer svaki naš pokušaj i zahtjev nailazi na zid ignorancije od strane čelnika HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali HNK Hajduk se nikada neće umoriti od ukazivanja na krađe, nepoštenje i netransparentnost u hrvatskom nogometu jer ovo više nije samo pitanje nogometa nego je postao opće društveni problem.

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić
Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić

Navijači Hajduka

Hrvatska nogometna liga postala je farsa, to odavno više nije regularno natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče pojedinih medijskih interpretacija događaja za vrijeme i po završetku derbija na Poljudu, moramo demantirati neke informacije koje su se pojavile, a potpuno su neistinite.

"Vučević nije povlačio Marića"

Odgovorno tvrdimo da nitko iz Hajduka nije prijetio smrću sucu Brunu Mariću. Nitko ga nije kontaktirao na telefon. Jedinu prijavu podnio je direktor sigurnost GNK Dinama Krešimir Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina je da je nakon dosuđenog penala u sudačkoj nadoknadi Krešimiru Antoliću pristupio predsjednik Nadzornog odbora HNK Hajduk Ljubo Pavasović Visković koji mu je, obzirom da se poznaju, a iziritiran Marićevom odlukom, kazao:

"Kako ćeš od ovih ljudi ovu vašu budalu odvest’ živu odavde?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotić
Image
Foto: Miranda Cikotić

Marin Brbić i Ljubo Pavasović Visković

Gospodin Antolić je istog trenutka otrčao na policiju da bi podnio prijavu, ali je pritom izmijenio sadržaj i kontekst onoga što je doista izrečeno.

Također nije istina da je sportski direktor Hajduka Goran Vučević povlačio za dres Bruna Marića prilikom izlaska s travnjaka, kao što je notorna laž i podvala da se pomoćni trener Joško Španjić dovodi u kontekst nekakvog verbalnog pa i fizičkog sukoba s igračem Dinama Soudanijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo