'NE SLAŽEM SE S MAMIĆEM': / Junior Fernandes otkrio svoju istinu o izbacivanju iz prve momčadi Dinama

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

Najplaćeniji igrač Dinama Junior Fernandes zbog nediscipline je nedavno završio u drugoj momčadi Dinama, a za čileanske medije otkrio je svoju stranu priče izbacivanja iz prve momčadi.

23.3.2016.
10:34
PIXSELL, Sanjin Strukić
VOYO logo

Junior Fernandes već duže vrijeme kida živce treneru Dinama Zoranu Mamiću. Međutim, prošlog petka Mamiću je prekipjelo. Nakon jedne situacije na treningu, koju u Maksimirskoj 128 skrivaju kao "zmija noge", strateg Modrih odlučio je izbaciti jednu od najvećih zvijezda hrvatskog prvaka u drugu momčad i Fernandes je sad do daljnjega pod palicom Željka Sopića.

Krilni napadač Dinama je za čileanske medije odlučio otkriti svoju stranu priče o izbacivanju iz prve momčadi. Pa je tako kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic

'Udaljili su me iz momčadi zbog neslaganja s trenerima'

"Udaljili su me iz momčadi zbog neslaganja s trenerima. Izgleda da se treneru Zoranu Mamiću baš nije svidjelo što se nisam slagao s njegovim odlukama. Međutim, htio bih istaknuti kako nikada nije bilo nikakvih uvreda, no još uvijek nisam sve raščistio s klubom", rekao je Fernandes pa dodao:

"Ono što mi smeta je slika u javnosti, ispao sam loš, svi misle da sam učinio nešto ružno. A ja ne želim imati takav ugled, ne želim da ljudi ružno misle o meni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone zabio 11 golova uz tri asista

Fernádes je ove sezone odigrao 33 utakmice za Dinamo i zabio 11 golova te je tri puta dodao za pogodak. U zagrebačku momčad je došao u ljeto 2013. iz Bayer Leverkusena.

"Nije mi se nitko iz kluba približio, rekao da sam otpisan i da moram naći novi klub", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novine Las Ultimas noticias navode i kako je Čileanac upoznao hrvatsku djevojku Martu Radić, kupio brod za krstarenje jadranskim otocima, u kući ugradio teretanu kako bi mogao dodatno trenirati, te je u Ligi prvaka zabio gol Arsenalu čileanskog reprezentativca Alexisa Sáncheza.

"Ništa, profesionalno treniram i dalje s B momčadi, čekam da vidim što će se dogoditi. Još uvijek imam dvije sezone za odraditi ovdje. Vidjet ćemo što će biti. Ali, htio bih se što prije vratiti u prvu momčad"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo