NE PAMTIMO KADA JE NETKO OVAKO POKOPAO VATRENE: / Gazzetta nemilosrdno nagazila Brozovića i Perišića - 'Trebaju li njima takvi igrači?'

Image
Foto: Profimedia

Hrvati baš i nisu oduševili, a ugledna Gazzetta dello Sport ih je pokopala kritikom

27.9.2020.
9:46
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera u svojoj su prvoj utakmici u novoj sezoni u susretu 2. kola talijanskog prvenstva kao domaćini svladali Fiorentinu s 4-3 (1-1).

U dvoboju punom preokreta Fiorentina je povela golom Kouamea (3), Inter je uspio poravnati na samom kraju prvog poluvremena preko Lautara (45+2), da bi početkom nastavka domaći stigli i do vodstva autogolom Ceccherinija (52-ag), no samo 10-ak minuta poslije već je kompletiran novi preokret, Castrovilli (57) i Chiesa (63) poentirali su za goste nakon sjajnih proigravanja Riberyja. U samoj završnici Lukaku (87) i D'Ambrosio (89) pogodili su za ipak očekivanu pobjedu Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić igrao je do 78., a njegov Vatreni suigrač, Marcelo Brozović do 74. minute za Inter. Međutim, Hrvati baš i nisu oduševili, a ugledna Gazzetta dello Sport ih je pokopala kritikom.

Image

Ivan Perisic of FC Internazionale and Federico Chiesa of AC Fiorentina compete for the ball during the Serie A football match between FC Internazionale and ACF Fiorentina at stadio San Siro in Milano (Italy), September 26th, 2020. Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA,Image: 560081303, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Gazzetta pokopala Hrvate

Najslabije ocijenjeni igrači utakmice, s tek 4.5, bili su Christian Eriksen koji je bio nezamjetan na terenu i Aleksandar Kolarov koji je skrivio prvi gol i odigrao doista lošu utakmicu. Nakon njih Talijani su najgore ocijenili Hrvate. Brozović i Perišić dobili su ocjenu pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Brozovića, koji je do jučer bio ključni i ponajbolji igrač Intera, napisali su da nije dovoljno dobar, to jest, da je Arturo Vidal puno bolja opcija u paru s Nicolom Barellom.

"To nije njegova uloga, igra s još jednim veznjakom. Na Brozovića očito utječu priče o transferu. Umjesto njega u igru je ušao Vidal koji je bio puno bolji. Conte je trebao takvog igrača i on je trenutačno bolji od Brozovića", stoji u opisu Brozovićeve ocjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić nije odigrao tako loše, ali Gazzetta tvrdi da to nije ono što trener Antonio Conte treba od njega.

"U prvom poluvremenu bio je najopasniji Interov igrač s ulascima iz drugog plana. No, to nije ono što Conte od njega treba u ovom sustavu. Jeste li sigurni da on može biti takav bočni igrač kakvog Interov trener treba," pitala se Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo