'Ne odustajemo! Borit ćemo se kao luđaci!'

'Naš eventualni preokret spadao bi u kategoriju sportskog čuda. Ali nećemo odustati, borit ćemo se u Zagrebu kao luđaci', izjavio je izbornik Turaka Guus Hiddink.

13.11.2011.
15:27
VOYO logo

Izbornik turske nogometne reprezentacije Guus Hiddink apostrofirao je ulogu Luke Modrića u pobjedi hrvatske reprezentacije u Istanbulu s 3:0 u prvoj utakmici baraža za EURO.

"Modrić je odigrao izvrsnu utakmicu. Uopće me ne čudi da ga žele u svojim redovima svi veliki europski klubovi. On je vrhunska klasa. Turski reprezentativci nisu loši, ali Hrvati izvlače korist od internacionalnog iskustva igrača poput Modrića, koji svakoga tjedna igra u velikom klubu kao što je Tottenham", izjavio je Hiddink, a potom ponudio i pogled prema uzvratnoj, zagrebačkoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/cQvMTaNOzkI?version=3&hl=hr_HR&rel=0 "Hrvatska ima toliko snažnu momčad. Naš eventualni preokret spadao bi u kategoriju sportskog čuda. Nećemo odustati, borit ćemo se u Zagrebu kao luđaci. Opet, jasno je da je sada naš plasman na EURO gotovo nemoguć. Svejedno, igrači moraju dati sve od sebe i odigrati dobro zbog svog ponosa, za sebe i za svoju zemlju. Želim popraviti sliku turskog nogometa u Zagrebu. Nakon toga ćemo vidjeti što i kako dalje", kazao je nizozemski stručnjak i još jednom podvukao vlastitu odgovornost za neuspjeh.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1 "Podbacili smo, kao cijela momčad, ali prvenstveno mi u stručnom stožeru. U zemlji kao što je Turska se ovakav rezultat prima vrlo emotivno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo