'Ne može biti gore nego što jest'

"Bit će zadovoljstvo raditi u Karlovcu ako se stvari promijene. Ako ne, tada nemamo što raditi. U posljednja dva-tri mjeseca doživio sam dva štrajka i neigranje utakmice.

1.12.2011.
18:35
VOYO logo

Disciplinski sudac Hrvatskog nogometnog saveza oduzeo je Karlovcu bod jer nije odigrao utakmicu protiv Rijeke, no kazna je blaga. "Mogao je uzeti šest", kazao je tehnički tajnik NK Karlovac Nikica Rudar.

U posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva u subotu ugostit će momčad Zagreba, ali znatno oslabljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim prvog vratara Sunare te Leke koji su skupili tri žuta kartona, kao i Novinića koji neće igrati zbog crvenog kartona, vjerojatno neće nastupiti ni Čejvanović, Husić i Grabovac. Nisu se pojavili na treningu, a ako još jednom izostanu, neće konkurirati.

"Zagreb je vrlo dobra momčad u usponu i pokušat ćemo osvojiti bod iako nam igrači nestaju", poručuje trener Damir Petravić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava i igrači dogovorili su da će oni koji budu mogli napustiti klub od uprave dobiti papire.

"Dakle, razgovarat će se o sporazumnom raskidu ugovora, u sklopu čega će se točno utanačiti obveze kluba prema igračima i obveze igrača prema klubu", kaže Rudar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I trener najavljuje odlazak ako se za zimske stanke ne obnovi igrački kadar.

"Bit će zadovoljstvo raditi u Karlovcu ako se stvari promijene. Ako ne, tada nemamo što raditi. U posljednja dva-tri mjeseca doživio sam dva štrajka i neigranje utakmice. Ne može biti gore nego što jest", kaže Petravić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo