NE MOGU VJEROVATI: / Slovenci se hvataju za glavu zbog Mamića i Dinama

Image
Foto: GNK Dinamo

Marko Rog je ovih dana prodan za 4.5 milijuna eura iz RNK Split u Dinamo, a u slovenskom prvoligašu Zavrču se zbog transfera hvataju za glavu.

2.7.2015.
13:22
GNK Dinamo
VOYO logo

Zašto? Pa mogli su oni imati Roga u svojim redovima. Stoviše, prije godinu i pol je 18-godišnji Marko im stigao na probu iz trećeligaša Varaždina, ali ga nisu zadržali.

"Među novim igračima kluba je i perspektivni hrvatski nogometaš Marko Rog. Osamnaestgodišnjak je ulaganje u budućnost, a dolazi iz Varaždina", tada su objavili na službenoj stranici slovenskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da ne možemo biti sretni. Dogodilo se što se dogodilo, otišao je od nas i danas je u Dinamo. Prodan je za odštetu da ti se zavrti u glavi. Moram istaknuti da sam stručnom stožeru i klupskoj administraciji rekao da završe njegov transfer, ali negdje je zapelo. No, kada pogledamo na sve, sretni smo jer je 'mali' uspio", rekao je Miran Vuk, bivši predsjednik kluba i gradonačelnik Zavrča.

Zanimljivo, baš kao i Mamići i braća Vuk (Roman i Miran) imaju problema s vlastima, navodno su upleteni u utaju poreza...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo