NE IDE TO BAŠ BEZ CRISTIANA RONALDA: / Juventus se fino osramotio na gostovanju kod davljenika. Pirlo i Tudor neće biti sretni

Image
Foto: Profimedia

Juventus je tako četvrti na ljestvici s osam bodova, koliko ima i treći Napoli

17.10.2020.
23:02
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva novak u Serie A Crotone je uspio na svom terenu osvojiti bod odigravši 1-1 (1-1) protiv prvaka Juventusa.

Crotone je poveo golom Simyja iz kaznenog udarca u 12. minuti, a na 1-1 poravnao je Morata u 21. na dodavanje najnovijeg pojačanje Juventusa Federica Chiese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Chiesa ipak neće po dobrom pamtiti debi u dresu Juventusa jer je u 60. minuti isključen zbog jednog neopreznog starta. Juventus je i s igračem manje umalo ipak stigao do tri boda, Morata je u 76. minuti još jednom zatresao mrežu nakon lijepe akcije Cuadrada, no nakon duge provjere VAR-a procijenjeno je da je Kolumbijac na početku akcije bio u zaleđu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Italian coach Andrea Pirlo (L) congratulates Juventus' Swedish forward Dejan Kulusevski at the end of the Italian Serie A football match Juventus vs Sampdoria on September 20, 2020 at the Juventus stadium in Turin.,Image: 558944943, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Juventus je tako četvrti na ljestvici s osam bodova, koliko ima i treći Napoli, četiri boda više ima vodeći Milan, a jedan više druga Atalanta. Crotoneu je ovo prvi bod u sezoni te je sada 18. Bez bodova su još Torino i Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo