NAZVALI SMO ĆIRU: / U potpunom je transu, a 'Messi se vraća kući' novi hit; 'Budući smo prvaci, ovo je čudesno'

Image
Foto: AFP

Odmah po završetku utakmice Hrvatske i Argentine i veličanstvene 3-0 pobjede nazvali smo Ćiru Blaževića

21.6.2018.
22:57
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je drugom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Nižnjem Novgorodu, četvrtak navečer, svladala aktualnog svjetskog doprvaka Argentinu s visokih 3-0 (0-0) i tako s drugom pobjedom u dva nastupa osigurala prolazak u osminu finala, u kojem na SP-ima nije bila 20 godina, još od ĆirinihVatrenih, brončanih iz 1998.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to jedna od najboljih, taktičkih najzrelijih predstava Vatrenih ikad. Dalić je u potpunosti pogodio što je od prve minute u vatru gurnuo Marcela Brozovića, iako se očekivao na tom mjestu u veznom redu Milan Badelj, dok je Andrej Kramarić u igru ušao s klupe.

VATRENI, SKIDAMO VAM KAPU DO PODA: Veličanstvena Hrvatska demolirala Messijevu Argentinu i plasirala se u osminu finala SP-a!

Sve je u Nižnji Novgorodu tog 21. lipnja 2018. godine funkcioniralo za Hrvatsku. Konačno smo prekinuli post i plasirali se u osminu finala SP-a. Netom nakon pobjede nazvali smo "trenera svih trenera", Miroslava Ćiru Blaževića, da nam iskomentira veliku, povijesnu pobjedu Vatrenih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najavi susreta Ćiro nam je kazao da, ako pobijedimo Argentinu, da smo "svjetski prvaci"...

"Čovječe, ovo je veličanstveno, sine moj, ma nemam riječi. Rekao sam vam da smo svjetski prvaci ako tučemo Argentinu. Evo, sad nemamo hipoteke, ako smo slomili Argentinu, ako smo ih uspjeli maznuti 3-0, ma onda možemo postati i svjetski prvaci. Od prve minute sam shvatio da je tu razlika u jednoj organizaciji, u kvaliteti, tako da nisam se plašio da vam pravo kažem, ali nisam očekivao niti tako visoku pobjedu. Možemo samo biti ponosni na dečke, na cijelu naciju, na nogometnu Hrvatsku koja u svijetu figurira kao sila, prava nogometna sila", oduševljeno komentira Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi se vraća kući", novi je popularni "film" među hrvatskim navijačima, odnosno novi je Ćosićev hit koji smo čuli za vrijeme prijenosa utakmice...

"Da, da, to je sad hit. Ma šalim se, naravno, Messi se nije vidio, dobro je izbornik odradio taj posao i namijenio mu pozornost, te zaustavio Messija. Ma kažem vam, mi smo prvaci svijeta", u transu je kazao Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da Island i Nigerija u petak remiziraju, Hrvatska će osigurati prvo mjesto u skupini već kolo prije kraja, a u slučaju da neka od te dvije momčadi ostvari pobjedu Hrvatskoj će za prvo mjesto u skupini biti potreban bod iz posljednje utakmice u skupini protiv Islanda koja će se igrati 26. lipnja u Rostovu na Donu od 20 sati.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo