NAVIJAČICA SA ZAPADA: / Šuker se zahvalio (ne)očekivanoj gošći!

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker se oglasio nakon uspješnog vikenda za naš nogomet. Vatreni su nadigrali Norvešku sa 5:1, a Šuker je samo sve hvalio...

30.3.2015.
15:53
VOYO logo

Čestitke čelnog čovjeka našeg nogometa i novog člana Izvršnog odbora UEFA-a su išle svima koji su sudjelovali u organizaciji utakmice, navijačima, reprezenatativcima, stručnom stožeru, ali i (ne)očekivanoj gošći - predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

Ona je stigla na Maksimir, ali nije kao što se moglo očekivati našla mjesto u svećanoj loži, već se sjela u dresu naše reprezentacije na zapadnu tribinu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, da ne duljimo, donosimo vam Šukerovu zahvalnicu u cjelosti.

U ime Hrvatskog nogometnog saveza i svoje osobno želim se zahvaliti svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji utakmice Hrvatska - Norveška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je prekrasno vidjeti Maksimir napunjen do maksimalnog kapaciteta koji smo imali za ovu utakmicu, a ponosni smo što tijekom utakmice nije zabilježen niti jedan ozbiljniji incident. Hrvatska može i mora biti zemlja bez rasizma, diskriminacije i nasilja na stadionu. Nakon susreta u Italiji prekinutog zbog huliganizma, ovo je važan korak naprijed i učinit ćemo sve da nastavimo ići u tom smjeru.

Želim uputiti čestitku i zahvalu hrvatskoj policiji koja je odradila sjajan posao prije, za vrijeme i nakon utakmice te je dala maksimalnu pomoć Hrvatskom nogometnom savezu kako bi susret prošao bez sigurnosnih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izuzetna nam je čast što je podršku Vatrenima dala i predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, koja je i tim potezom pokazala veliko poštovanje prema nogometu i sportu općenito.

I naravno, zahvaljujem se hrvatskim reprezentativcima i stručnom stožeru na još jednoj prekrasnoj predstavi i važnoj pobjedi na putu prema Francuskoj 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimo ponosni!"

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo