NEYMAR NEPOŽELJAN U REALU, NAVIJAČI PORUČILI KOGA BI U KLUBU: / Savršeni scenarij uzrokovao bi Zidaneu ogroman problem

Image
Foto: AFP, Christine POUJOULAT

Izjave PSG-ova šefa izazvale su euforiju u španjolskim medijima

17.6.2019.
11:50
AFP, Christine POUJOULAT
VOYO logo

"Igrači će morati preuzeti više odgovornosti nego prije, to mora biti potpuno drukčije. Morat će raditi i napraviti više. Nisu ovdje da bi se zabavljali. Ako se ne slažu, vrata su otvorena. Ciao! Ne želim više celebrity ponašanje ovdje", poručio je to ove nedjelje vlasnik PSG-a NasserAl-Khelaifi.

Image
DVIJE NAJVEĆE ZVIJEZDE PSG-A MEĐUSOBNO NE RAZGOVARAJU: /

U cijeloj bi priči mogao profitirati Real Madrid

Image
DVIJE NAJVEĆE ZVIJEZDE PSG-A MEĐUSOBNO NE RAZGOVARAJU: /

U cijeloj bi priči mogao profitirati Real Madrid

Gotovo svi mediji protumačili su da su njegove riječi prvenstveno upućene Neymaru. L'Equipe tvrdi da ga je francuski prvak spreman prodati dođe li odgovarajuća ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već imaju Hazarda

A nju bi mogli dobiti od Real Madrida. Predsjednik Florentino Perez veliki je obožavatelj Brazilca. U više navrata proteklih nekoliko godina govorio je da mu je mjesto na Santiago Bernabeuu, gdje bi lakše ostvario san i postao Zlatna lopta.

“Volio bih igrati s Hazardom. Njegov stil igre sličan je mom”, poručio je nedavno Neymar. Jedan od njih već je u Madridu, a pitanje je hoće li doći i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Neymar i Kylian Mbappe AFP

Naime, pojavio se jedan problem. Na predstavljanju Edena Hazarda, navijači su izvikivali ime druge zvijezda PSG-a koju žele u bijelom dres - KylianaMbappea.

Anketa na strani Francuza

Španjolska Marca provela je u ponedjeljak anketu među svojim čitateljima s pitanjem koga bi voljeli vidjeti u dreu Reala - Neymara ili Mbappea. Ogromna većina od gotovo 40 tisuća glasova otišla je na stranu Francuza. Za njega se odlučilo 93% fanova, a za nekadašnju zvijezdu Barcelone tek 7%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Madridu pak neki sanjaju o savršenom scenariju i da obojica završe na Bernabeuu. No, kako ističe Marca onda bi to stvorilo ogroman problem zbog viška opcija u napadu.

“Mislim da dolazim do prve ili druge prekretnice u karijeri. Možda je vrijeme da mi daju više odgovornosti, što bi moglo biti u PSG-u s velikim zadovoljstvom ili možda negdje drugdje s novim projektom”, poručio je krilni napadač u svibnju. To je dalo povoda španjolskim medijima da krenu s glasinama da ovo znači da bi mogao na ljeto odjenuti bijeli dres Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo