POHOD NA TITULU / Navijači optimistični uoči Japana: 'Ukrotili smo mi i jače! Sutra u japankama na posel'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Poruke podrške pristižu sa svih strana svijeta, a neki navijači uvjereni su da Hrvatska ide do finala

2.12.2022.
16:38
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je u četvrtak remizirala protiv Belgije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Zauzevši drugo mjesto u svojoj F grupi, hrvatska reprezentacija osigurala je prolaz u osminu finala. Navijači su preplavili komentare ususret utakmici u kojoj će Vatreni u ponedjeljak u 16 sati odmjeriti snage protiv Japana, pobjednika skupine E.

Image
REAKCIJE I KOMENTARI /

Hrvatski navijači nakon Belgije: 'Koliko košta metar Lukakua? Trebam kvalitetno drvo za ogrjev'

Image
REAKCIJE I KOMENTARI /

Hrvatski navijači nakon Belgije: 'Koliko košta metar Lukakua? Trebam kvalitetno drvo za ogrjev'

Japan nije lak protivnik

Iako sretni što protivnik nije Španjolska, brojni navijači svjesni su da nije protiv Japana lako igrati i da će se Vatreni morati potruditi za prolazak u četvrtfinale: "Neće biti nimalo lako, ali svakako bolje nego Španjolska, budimo realni. Mislim da smo dovoljno klasni i iskusni da nećemo podcijeniti ekipu koja je dobila Španjolsku i Njemačku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki smatraju kako je Španjolcima dobro da su izbjegli Hrvatsku: "Mislim da je Španjolska isto sretna da je izbjegla Hrvatsku jer svijet vidi da HR može svakoga dobiti ako ima dobar dan.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e3898c74-7253-11ed-a271-8ee19a26bb1b/original

Pojedini navijači predlažu promjene u prvih 11 hrvatske nogometne reprezentacije: “Protiv Japana Petko mora igrati u prvih 11. Fizički je prejak za njih, a u svakoj utakmici do sada je pokazao da je u formi i da bez problema može spustiti loptu i proslijediti dalje. Znači, napad za Japan, Petko-Krama-Perišić“. U komentarima se uvijek nađe i malo humora: "Sutra u japankama lagano na posao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e37184f8-7253-11ed-80a6-02bdb7ab4747/original

Poruke podrške pristižu sa svih strana svijeta, a neki navijači uvjereni su da Hrvatska ide do finala: “Nakon njih šaljemo i Brazil doma, a u polufinalu svejedno tko naleti. Idemo ovaj put do kraja". Jedan navijač smatra kako bi Dalić trebao promiješati momčad: "Promiješati momčad za Japan! Pašalić i Petković moraju biti u prvoj! Skok igra je ključ pobjede! Treba dati priliku Oršiću, Sučiću i Majeru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo