Strašno kakve je sve poruke Mamić dobio!

Transfer Matea Kovačića u Inter je odjeknuo Europom, no mnoge navijače Dinama je jako zabolio pa su Zdravku Mamiću na službenoj klupskoj Facebook stranici ostavili uvredljive poruke.

31.1.2013.
14:44
VOYO logo

Nije sporno da je prodaja Matea Kovačića u Inter za 15 milijuna eura veliki posao, no dio Dinamovog puka se pita je li Zdravko Mamić to morao učiniti baš sada.

Ima, naravno, ljubitelja Modrih koji plješću novom Mamićevom poslu, no neki navijači su isfrustrirani jer su već 'milijun puta' čuli kako u Maksimiru 'grmi' poruka Nema prodaje!, no ona vrijedi samo dok se ne pojavi kupac s nemoralnom ponudom, kao što je, tvrdi gazda Modrih, bila ova za 18-godišnjeg igrača na kojem se trebala graditi bliža budućnost kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u klubu plačemo i krvarimo. Vjerujte da je tako. Nije bilo lako prodati Kovačića, ali stigne jednom takav dan kad se pojavi nemoralna ponuda. Ova jest takva. Stigla je od velikog kluba Intera posljednji dan prijelaznog roka i jednostavno je nismo mogli odbiti. To vam je kao kad vam se roditelji razbole, znate da će prije ili kasnije umrijeti, ali kad se to dogodi, vi ste u šoku. Da, svi u klubu, uključujući i mene, smo u šoku, ali ponavljam, takav klub s takvom ponudom se jednostavno ne odbija", jadao se Mamić nakon što je dogovorio posao s Interom, no dio navijača ga žestoko osuđuje zbog toga.

Tijekom srijede navečer i četvrtka ujutro na Dinamovoj Facebook stranici su osvanule brojne poruke, a mi prenosimo samo one pristojnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo, prodajte sve što vrijedi, a ligu prvaka ćemo napast s Husejinovićem i Pamićem! Pa zar ste morali i KOVAČIĆA?!?!?!?!?!?!?!?!?!?"

"Katastrofa od kluba od danas moja noga inače kročiti na Maksimir.Pa onda se Čude zašto je stadion prazan pa Čak i u ligi prvaka.Pogledajte si tekme 80tih pa bu vam sve jasno!!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za koju ja sramotu od kluba navijam.."

"Dinamo je dobro uhodana Mamićeva trgovina s dobrim izlogom koji održava i preko reprezentacije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"ovo je bio zadnji čavao u lijes Dinama, pa Kovačić ima 18!!!!!!!!!!!! godina, sramota"

"i mamu bi svoju za pare prodali.."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene samo zanima tko je dovoljno dobar da zamijeni Kovu? Je li to Sammir ili mozda Halilovic? Toliko o onome da ce Kovacic igrati bar jos godinu, dvije u nasem klubu. Nije da nam trebaju ti milijuncici za prezivjeti....... "

"I onda se pitate zasto je malo pravih navijaca! Unistite godinu i prije nego sto je pocela. Bravo Zdravko! Ali ne brinemo se mi toliko jer tu je Zoki da pronadje novo nogometno cudo u Juznoj Americi poput Calella i 95% njih koji su odande dosli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati .. a doći će i taj dan, mojoj ili sljedećoj generaciji, mora. u grob nećete ponijeti ni ove milijune ni titule, samo sramotu za sva vremena. ako uopće znate što je to"

"Sramota , nakon toliko obećanja da će se momčad graditi na našim biserima , našeim draguljima Kovačiću i Haliloviću ti opet radiš sranje i prodaješ jednoga od njih.Koga da sad gledam u Dinamu , s kim da se poistovjećujem ?? Ovaj klub je mrtav !! MRTAV!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tak je to u Dinamu... Treba prodati još kojeg iskusnog i važnog igrača kao što je Vida ili mladu nadu kao što je Kovačić, pa dovesti novog igrača sa puno potencijala za malo para. Kad odigra sezonu (dvije) i postane istaknuti (važni) igrač momčadi, onda što prije prodati za više para. A rezultati? Je**ga, to je vaga, na jednoj strani €, $... a na drugoj ugled kluba... Ja bi radije da ne prođemo u LP nego da do zadnjih sekundi strepim, da klub koji mi je u srcu bude najgori u povijesti natjecanja i da mi se svi sprdaju sa njim. Da se čuvaju igrači, posebno oni koji se istaknu i da se umjesto prodaje uloži u njih i napredak ostalih, da se razvije neki prepoznatljivi stil igre, onda bi Dinamo ostvario neke rezultate (pobjeda, X) u LP-a. Zna se kolko para pobjeda i X donose. Mislim da je svaka riječ o trenerima u Dinamu suvišna. Dinamo je vječan, svi ostali su prolazni i u tome leži nada svih nas koji volimo Dinamo, onak iskreno, purgerski, samo zato kaj je naš i navek bu bil. I opet sanjam tisuće te bodre a Sjever složno grmi, ori se! Dok dišem ja ću živjeti za modre, o dinamo, o dinamo ja volim te!"

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo